標題: 我想知牌九點樣出到千?? [打印本頁]

作者: qeeqee    時間: 2009-2-9 14:42     標題: 我想知牌九點樣出到千??

話說有一晚同D同事玩牌九,
無啦啦走了4條能樣入來, 跟住一齊玩啦, 派八門牌!
開頭係度扮傻, 話唔打莊, 之後開始打莊, 殺到我地一頸血!
牌頭係"一凍凍", 莊家揸D牌都係有9點頭!
但睇極都睇唔到佢地點出千? 上左寶貴的一課!
作者: cheungJean    時間: 2009-2-9 16:01

你係邊個場賭呀
作者: qeeqee    時間: 2009-2-9 17:00

唔係場來的, 只不過一年一次自己十零個人係酒樓食完飯之後玩下, 點知走左4個人入來, 之後咪一齊玩囉!
作者: 巡例視察    時間: 2009-2-9 17:12

牌九
最易出千的賭局
所以已經好多賭場無咗此賭台
因此, 記住只好幾個兄弟朋友玩下就好
一有外人參與, no way

小弟曾見過有師父級人仕表演過俾我睇, 什麼 龍頭鳳尾, 中掘底出......
洗牌疊方法, 結果要咩有咩, 雙天至尊, 寶子.....

甚至打骰都可以出埋估惑!!!!!!

作者: qeeqee    時間: 2009-2-9 18:02

咪就係囉, 所以小弟輸千幾蚊當上左一課!
作者: 企鵝之旅    時間: 2009-2-9 18:40

好多年前新聞亦開哂名話葡京二樓的牌九廳,荷同客夾埋洗牌叠...拉哂..連個廳都無人再去..最後收皮!!
荷生龍頭大場都有人敢出千..更何况你地即興玩玩吓?? 下次真係唔好...熟朋友見佢長玩長羸都要小心呀
作者: 榮川    時間: 2009-2-9 19:49

好容易破解佢一砌好副牌你地做閒輪流幾個大力推散佢純賭運
作者: 冬瓜形    時間: 2009-2-9 20:52

洗牌好底庄,換牌兼打燈先係最高境界!!
作者: qeeqee    時間: 2009-2-9 20:56

我唸應該係打骰出估惑, 因為我地有一齊洗牌, 搭好副牌!

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0