標題: 肥田係痴嘅 [打印本頁]

作者: 木材木糠    時間: 2009-4-19 17:09     標題: 肥田係痴嘅

今早聽瘋show時,可能村長出嘅標題開啱佢果龍,為了show qual不停搶咪,口水花四溅之際,我聽到肥田肥田竟然螺螺脷,哈哈 肥田原來係痴脷根嘅,做DJ唔係字正腔圆嗎?港台又假公濟私啦
作者: 大眾化    時間: 2009-4-19 18:45

下,今日無聽,居然發生呢D事
作者: 早晨    時間: 2009-4-20 01:04

肥田佢每日走音就一定緊架啦
內容空洞無物...”係呀係呀...哈哈”
成日做陪笑角色...一個幾萬錢

不如叫佢去和君如開咪啦...等君如會會佢
作者: 溫馨提示    時間: 2009-4-20 04:32

早期佢做節目,果把聲高音到爆,一聽到會頭痛 其實以佢既學歷同口才做dj係完全唔達標!全靠梁c浩,幫佢入港台,梁繼璋教佢講野同咬字,佢至有今日 一個屋村c奶月入幾雞,賺曬啦                                                                                                                                                                                                                       
作者: 好一般    時間: 2009-4-20 07:28

佢不嬲都搶住講野架啦
成日窒住晒
作者: 戰鬥力    時間: 2009-4-20 08:17

我已經無聽好久了
作者: 204867    時間: 2009-4-20 14:23

肥田一緊張少少, 或者唔係佢果範,
佢就痴脷根,
根本就唔知佢想講咩,
今朝屍浩仲繼續個話題,追問肥田落去,企圖要肥田打圎場,
好心啦, 見肥田食螺絲就好播歌啦
作者: 發大頭    時間: 2009-4-21 06:53

聽佢做節目,只會浪費自己時間同虐待自己
作者: cscience    時間: 2009-4-21 09:01

佢個仔大個左
肯定比人笑,到面黃                                                                                                                                                                                                                       
作者: 趁熱鬧    時間: 2009-4-22 02:10

一係森美,君如加肥田可能會好d                                                                                                                                                                                                                        

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0