標題: 左腦 vs 右腦 入黎珶睇!!!!!!!包你唔會後悔. [打印本頁]

作者: yang    時間: 2009-4-4 16:26     標題: 左腦 vs 右腦 入黎珶睇!!!!!!!包你唔會後悔.

唔知你地睇過未........................
我希望你地可以留個CM..................
要知道你地嘅支持,先係我最大嘅鼓勵...........................^^"

左腦 vs 右腦
真的非常有意思.............
每個人經驗都不一樣,訓練一下,便可以隨心所欲...................
轉左轉右自己控制................
很神奇喔!!!!!!!!!!!!!

每個人看來都是不一樣的
順時針轉的話, 屬於是用右腦較多的類型,
逆時針轉,屬於使用左腦較多的類型.

大部分人的眼裡裡是逆時針方向轉動, 但也有人看來是順時針方向轉動的.

順時針的情況, 女性比男性多~

逆時針轉動的, 突然變成順時針的話, IQ是160以上!!!
信不信由你................

試試吧!~~~

----------------------------------

現在就讓我們作個統計:

計計看到順時針還是逆時針的人較多呢?
其實我覺得最好唔好睇少過15秒......
仲有,如果你嘅IQ係160以上,就一定要留CM啦!!!!!!!

作者: 唔算化    時間: 2009-4-4 23:02

我睇到係逆時針lo

唔知b0

作者: 正牌小肥    時間: 2009-4-4 23:19

順時針

作者: 四方大門    時間: 2009-4-5 00:14

順時針

作者: Q仔記    時間: 2009-4-5 00:18

逆時針

作者: 執金都唔笑    時間: 2009-4-5 00:44

我睇到係逆時針呀@@"
咁我用右手...當然係左腦啦ma...

作者: @culing@    時間: 2009-4-5 00:48

逆時針

作者: 7喜快活    時間: 2009-4-5 00:58

順時針

作者: 長身圓身    時間: 2009-4-5 03:21

睇上身係逆時針
但如果睇腳既話就係順時針

作者: 執金都唔笑    時間: 2009-4-5 13:08

死lor...
E+再入黎睇又睇左順時針...

作者: 貝比    時間: 2009-4-5 14:59

順時針bo~!~!~!~!

作者: zoning    時間: 2009-4-5 15:25

....張圖似係每過一段短時間佢就會順同逆轉換一次多d

作者: 甜蜜蜜    時間: 2009-4-5 15:58

順時針wo

作者: 9326    時間: 2009-4-5 16:29

逆時針= =

左腦多D= =,都估到架喇

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0