標題: 點先可以知道???????????? [打印本頁]

作者: xxx洞    時間: 2009-3-29 01:48     標題: 點先可以知道????????????

我想問,點先知個男仔對個女仔有冇意思呀?
唔好話鍾意喇......
我只係想知佢對我有冇意思=    =

同埋想問下,若果大家(女仔)
喜歡o左個男仔,
大家會有咩行動/會對佢有d咩暗示?
可以點暗示比佢知道呢??
作者: 唱唱口    時間: 2009-3-29 02:49

BB如果冇睇錯呢句的話

「點先知個男仔對個男仔有冇意思」

BB第一個反應就係好驚~~
作者: o個一道    時間: 2009-3-29 02:50

引用:
我想問,點先知個男仔對個男仔有冇意思呀?

喜歡o左個男仔,
點解上面問男男
下面問女男既                                                                                                                                                                                                                       
作者: 積奇    時間: 2009-3-29 03:01

我做咩都係 ---- 等 -.-                                                                                                                                                                                                                       
作者: 雪兒    時間: 2009-3-29 03:11

樓主是男是女                                                                                                                                                                                                                       
作者: o個一道    時間: 2009-3-29 03:29

引用:
我做咩都係 ---- 等 -.-
等永遠都係最好既辦法之一黎  
你冇錯喎
作者: 日之久    時間: 2009-3-29 03:38

引用:
BB如果冇睇錯呢句的話

你呢D BB見唔慣大場面~呢度係情情愛愛區~~~戀愛自由ga ma~~~                                                                                                                                                                                                                       
作者: Samsan    時間: 2009-3-29 03:56

睇唔明....
作者: xxx洞    時間: 2009-3-29 04:11

唔好意思呀各位........
先表明身份先,
我係女黎o架

希望大家可以幫我解決下呢個煩惱,
因為我覺得而家呢個男仔,
係一個十分遲鈍o既人=   =
作者: 藍梅lo    時間: 2009-3-29 04:14

間中頃下電話囉                                                                                                                                                                                                                       
作者: 雪兒    時間: 2009-3-29 04:21

引用:
先表明身份先,
我係女黎o架

你鐘意左佢呢
想知好簡單者
問佢想唔想做你男朋友咪得囉
作者: 唱唱口    時間: 2009-3-29 13:39

BB如果冇睇錯呢句的話

作者: o個一道    時間: 2009-3-29 13:55

引用:
我想問,點先知個男仔對個男仔有冇意思呀?

喜歡o左個男仔,
點解上面問男男
下面問女男既
作者: 日之久    時間: 2009-3-29 14:14

引用:
BB如果冇睇錯呢句的話

你呢D BB見唔慣大場面~呢度係情情愛愛區~~~戀愛自由ga ma~~~
作者: o個一道    時間: 2009-3-29 14:27

引用:
先表明身份先,
我係女黎o架

咁點解你要知個男仔對個男仔有冇意思

我個衰婆當時係咁樣

我:   我聽電台講呢   batman好似真係幾好睇喎~
佢:  係囉  我都想睇  不過最近我都冇fd都唔陪我睇   

於是就...
作者: xxx洞    時間: 2009-3-29 14:34

引用:
你鐘意左佢呢
想知好簡單者
問佢想唔想做你男朋友咪得囉
若果可以咁容易/簡單,
就唔使咁煩惱啦...........=   =                                                                                                                                                                                                                       
作者: xxx洞    時間: 2009-3-29 14:44

引用:
咁點解你要知個男仔對個男仔有冇意思

我個衰婆當時係咁樣

我:   我聽電台講呢   batman好似真係幾好睇喎~
佢:  係囉  我都想睇  不過最近我都冇fd都唔陪我睇   

於是就...  
唔係呀,我打錯o左...已經改番喇^^""
haha....你地都幾sweet丫,
不過如果o係個陣你唔想睇batman,
咁咪died air囉?_?

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0