標題: 老婆性冷感,老公點算好? [打印本頁]

作者: 郵筒    時間: 2009-3-26 03:06     標題: 老婆性冷感,老公點算好?

老婆因為太緊張揍仔,唔理個老公,差不多成個星期都無行房,
對性生活越來越冷淡,老公可以點?
作者: 小熱    時間: 2009-3-26 03:45

個bb幾大呀?
作者: Cher_P    時間: 2009-3-26 04:09

車!你哈醋姐!
關心佢同 bb 多 d ,佢知妳對佢好,就會慢慢好 d 啦!

作者: 老日翔    時間: 2009-3-26 19:26

出去叫囉!
作者: 綠島    時間: 2009-3-26 21:56

咁唔係長遠辦法,一定要同老婆攤出來講,
如果唔係婚都有得離                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
作者: 係清一色    時間: 2009-3-28 12:13

咁你有冇幫手湊仔先??
作者: 黃金花    時間: 2009-5-3 15:52

在你埋怨老婆辛苦湊仔的同時, bb你都有份, 你又參與多少呢? 定係做左但係做得唔好呢?

雖知, 如果爸爸湊得唔好, 媽媽一定要頂硬上, 遇著個成日要日attention的bb, 真係勞心勞力架。

邊個唔知可以出去叫, 但係, 你有無為bb, 為老婆唸下?  老婆點解連做愛都攰到唔想? 因為佢連自己既基本需要(休息), 都兼顧唔到喔!

唔好下下子孫根行先, 你高潮完, 生左個bb出來都要唸下點湊大佢喔。  你老婆負擔少左, 自然可以再同你玩乜都得啦。

我湊兩個, 老公都好體諒我, 有時佢都知我累, 佢有需要都唯有自己攪店。  老公唔會出去攪女人, 因為佢知佢希生既, 比起我, 係少好多好多。 老公自知eq低, 對小朋友係唔會有心機同耐性, 所以大家都好滿意呢個安排。

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0