標題: 呢度有冇係澳門住 又識玩下廿一點...? [打印本頁]

作者: 幸福小豬    時間: 2009-3-16 20:40     標題: 呢度有冇係澳門住 又識玩下廿一點...?

有的話可以交流下...
識玩就一齊講下

作者: 幸福小豬    時間: 2009-3-17 18:34

係呀..
唔通你又係...??
作者: 停止一切    時間: 2009-3-17 19:08

講D咩嘢?
作者: RSS    時間: 2009-3-18 02:01

坐多幾次尾門你就曉....唔多識玩就千其唔好坐頭門,唔係額頭瘀咗/後腦爆江千其唔好問點解
作者: 幸福小豬    時間: 2009-3-18 08:40

坐尾門好緊要我覺得....
直接影響莊家牌...
作者: winkwan    時間: 2009-3-18 18:23

個人覺得頭門無咩~
因為頭門第一個拎左大家都知後面會出d咩囉
而屈門我就覺得你唔係高手就唔好坐啦~
一陣一個害哂全部就比人黑面眼超超-.-"~
上次試完=0=

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0