標題: 大家講下由1線跌落2,3線的電視藝員 [打印本頁]

作者: Lubbie    時間: 2009-3-16 13:02     標題: 大家講下由1線跌落2,3線的電視藝員

我先

1.麥包
2.文頌嫻

麥包真係勁5抵
以為都仲有1線尾做下
而家...
作者: 游水李    時間: 2009-3-16 21:03

吳君麗啦, 佢以前做開主角架, 現在只在 "畢" 劇做配角仔, 勁唔抵.
作者: 變魔術    時間: 2009-3-16 21:04

ok wor
作者: 加州人    時間: 2009-3-16 22:57

林家棟都拍過下茶同酒

叫主角
作者: 小連    時間: 2009-3-17 00:16

麥包有去過一線咩?
作者: BINGBONG    時間: 2009-3-17 04:05

Blue Kit Eagle la ............................
作者: zed_anna    時間: 2009-3-17 04:06

有ar做過一套主角咁大把~足秤老婆八兩夫.......
其實佢唔做一線我都好like佢.......做奸角都好似(原來愛上賊),最記得細個睇佢做愛登士既管家~
講番主題先~其實有好多甘草都做過主角,依家咪做2,3線,做人ar爸ar媽,陳秀珠,劉江.其實戲路多變,無記實比機會你既,.......paul哥 ,無記比套奸佢做la,佢做顏同好奸~佢依家成日係無記做慈父嚴肅老闆~
作者: 明洞    時間: 2009-3-17 04:38

藤麗明~以前做女一,宜家做大茄~
作者: 加州人    時間: 2009-3-17 05:50

黎燿祥好戲 d~~~~
作者: 游水李    時間: 2009-3-25 21:28

吳君麗啦, 佢以前做開主角架, 現在只在 "畢" 劇做配角仔, 勁唔抵.
作者: 傷心人    時間: 2009-3-25 21:35

okok
作者: 加州人    時間: 2009-3-25 21:54

林家棟都拍過下茶同酒

叫主角
作者: 小連    時間: 2009-3-25 21:56

麥包有去過一線咩?
作者: BINGBONG    時間: 2009-3-25 22:08

Blue Kit Eagle la ............................                                                                                                                                                                                                                       
作者: zed_anna    時間: 2009-3-25 22:13

有ar做過一套主角咁大把~足秤老婆八兩夫.......
其實佢唔做一線我都好like佢.......做奸角都好似(原來愛上賊),最記得細個睇佢做愛登士既管家~
講番主題先~其實有好多甘草都做過主角,依家咪做2,3線,做人ar爸ar媽,陳秀珠,劉江.其實戲路多變,無記實比機會你既,.......paul哥 ,無記比套奸佢做la,佢做顏同好奸~佢依家成日係無記做慈父嚴肅老闆~
作者: 搵命搏派    時間: 2009-3-25 22:14

THANK!U!

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0