標題: 愛貓貓人仕待收養 [打印本頁]

作者: disuki    時間: 2009-3-6 12:22     標題: 愛貓貓人仕待收養

尋有愛心有責任可以照顧貓貓一生一世嘅人,貓販勿擾後果自負 佛祖保佑
作者: 笑哈哈    時間: 2009-3-9 08:24

你隻係咩貓o黎?
作者: disuki    時間: 2009-3-9 10:12

家貓                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 笑哈哈    時間: 2009-3-9 10:40

有無相同埋詳細o的既資料呀?
作者: disuki    時間: 2009-3-10 14:17

小貓貓近照
作者: disuki    時間: 2009-3-10 14:29

貓貓近照,如有責任可以養佢地一生一世I嘅朋友請pm我 佛祖保佑                                                                                                                                                                                                                                       
作者: 額外冷清    時間: 2009-3-10 17:11

D貓貓咁得意, 點解唔要AR???
作者: disuki    時間: 2009-3-10 22:12

因為本人另一隻貓女又生咗五隻bb,我己經有十一隻貓,兩隻狗>>>>加埋呢五隻我真係兼顧唔到.唯有揾個真係有愛心有責任肯養佢一生一世嘅主人俾佢地,(需然好唔捨得)希望有好主人!佛祖保佑
作者: 唔識變通    時間: 2009-3-10 23:43

你有咁多貓,點解仲要比佢哋生呢
你自己又照顧唔到咁多
帶貓貓絕育吧!長期如此下去也不是辦法
作者: disuki    時間: 2009-3-15 20:57

兩隻貓女會安排絕育!多謝各位關心,請問有無有心人收養貓貓?佛祖保佑
作者: supergl    時間: 2009-3-16 02:44

隻貓好得意,

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0