標題: 十二星座氹人開心排名 [打印本頁]

作者: 東東    時間: 2009-2-2 17:39     標題: 十二星座氹人開心排名

第1名 〔雙子座〕最叻講甜言蜜語,又多新款去氹人開心
第2名 〔天秤座〕最識搞浪漫氣氛去討好情人.
第3名 〔雙魚座〕柔情似水是他逗人的拿手好戲.
第4名 〔獅子座〕會買名貴物品同安排好節目去逗情人.
第5名 〔人馬座〕幽默,能令情人哈哈大笑
第6名 〔金牛座〕會用美食去逗對方高興
第7名 〔白羊座〕對情人幾慷慨,不過冇乜心思
第8名 〔水瓶座〕雖然較自然,但偶爾都會為對方製造驚喜
第9名 〔天蠍座〕雖然溫柔又細心,但唔會刻意去討情人歡心
第10名〔巨蟹座〕把感情埋在心,好少耍花招逗情人
第11名〔處女座〕好鬼含蓄,唔會做d咩去氹人
第12名〔山羊座〕悶蛋一名,唔識嘅人開心
作者: 歷史王    時間: 2009-2-3 02:55

第3名 〔雙魚座〕柔情似水是他逗人的拿手好戲.
作者: Q仔記    時間: 2009-2-3 14:44

第7名 〔白羊座〕對情人幾慷慨,不過冇乜心思

作者: 小羅安    時間: 2009-2-3 17:00

第1名 〔雙子座〕最叻講甜言蜜語,又多新款去氹人開心

作者: chan5636    時間: 2009-2-4 21:41

作者: proKs    時間: 2009-2-5 14:45

第2名 〔天秤座〕最識搞浪漫氣氛去討好情人. HAHA=]

作者: Chris_gg    時間: 2009-2-6 22:07

第4名 [獅子座] 會買名貴物品同安排好節目去逗情人-3-"

作者: 黑炭    時間: 2009-2-7 11:05

第8名 〔水瓶座〕雖然較自然,但偶爾都會為對方製造驚喜
作者: 波波球    時間: 2009-2-7 14:32

系咩-,-

作者: 人係咁化學    時間: 2009-2-7 18:50

thz for your sharing

作者: jason46557    時間: 2009-2-7 18:53

水瓶座Is me x)
呵呵^_______^
作者: 梳打water    時間: 2009-2-7 20:08

第5名 〔人馬座〕幽默,能令情人哈哈大笑

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0