標題: 为什么花梨进不到日本明星队?? [打印本頁]

作者: 呆ting    時間: 2009-3-2 18:24     標題: 为什么花梨进不到日本明星队??

唯一女性四分位-花梨为何进不到日本明星队??因为她是女性???以他的闪避技巧绝对闪得了mr.don的“擒杀”, 加上如真的玩传球战术,花梨的传球(“花舞传球”如没记错)更能派得上用场, 就算不是花梨以kid的快传球技术,我想mr.don还没走到过去,球已经传了出去。结论是蛭魔不适合当这场比赛的四分位,以防会再有栗田的例子发生。虽然是说四分位拿MVP的机率较高, 但也的顾到队友吧??还是作者偏爱尼门队的球员??

各位请评论,,,,,,,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 自作自受    時間: 2009-3-2 19:33

mr don速度a
栗田速度e都唔知有冇==
何以見得花梨一定避到mr don?
作者: 機翼    時間: 2009-3-2 19:48

花梨根本就唔強
作者: hdhd    時間: 2009-3-2 20:03

唔夠食腦
作者: yeahty    時間: 2009-3-2 20:08

花梨做啦啦隊仲好啦
作者: hdhd    時間: 2009-3-6 13:10

唔夠食腦
作者: 綠林    時間: 2009-3-6 14:50

得個花梨做帝黑四分衛, 已經令讀者(e.g. 我)失望
以為會有個高水準四分衛同蛭魔對決, 點知一啲主導作用都冇

睇戰鬥, 要睇男性
睇美態, 要睇女性
人之常情

有蛭魔基德兩個機智有技巧兼身經百戰o既四分衛, 已經好夠
之前講左花梨係逼住入隊, 點會想打埋世青盃?

美國戰係帝黑戰唔夠喉之後o既補償, 梗要將嗰個花梨擺埋一邊
有番個克里弗德, 頭腦同埋速度一流, 仲快過蛭魔同埋基德(佢兩個跑步速度應該冇S), 係es21 一直以黎蛭魔最強o既對手

作者: 芒橙樂    時間: 2009-3-7 09:39

4分衛大戰!得基德對蛭魔係睇得下!
高見都唔多掂
作者: timhon    時間: 2009-3-7 11:08

佢變左日本隊晚間"操練"對像
作者: 清新欣    時間: 2009-3-7 11:24

其實花梨跟本唔配做4分位
佢只係見到大和,鷹跑去邊就傳去邊.....完全本末倒置
唔係話個接球手走去追波....而係等個波黎

蛭魔果d係見到個吉位就飛個波去等啊雷門接=.=
作者: 無奈30    時間: 2009-3-7 12:03

作者冇心比佢上位, 漫畫入面描寫唔夠,揀雲水而唔揀佢都好合理。

小泉係唔係一個好QB,講真資料真係唔多夠, 不過單睇個幾期,最少見到小泉有好好o既pocket awareness同傳波準。

唔夠食腦? QB有能力自己睇情況揀play當然好,但唔係必然同必要。

因為帝黑有呀鷹?  你可以話WR勁,QB見佢係邊就傳去邊. 但現實都有眼睇,好似Randy Moss再勁,但冇左Tom Brady得番個Matt Cassel, 個QB冇能力處理眼前o既事,球波傳得唔好,WR始終會冇啖好食。
作者: 大大子    時間: 2009-3-7 13:09

不過...果場一開始作者有心描述到除大和及鷹外,仲有花梨係勁...
可惜真正作賽,完全唔知有乜地方吸引.....對比上來,高見,圓子等都比她好。
作者: 1舊野    時間: 2009-3-7 13:59

因為佢入左日本明星啦啦隊
作者: squareTime    時間: 2009-3-9 07:56

蛭魔勁過佢                                                                                                                                                                                                                                                                                               

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0