標題: 要求黃議員名下麵店减價 [打印本頁]

作者: 唔識講    時間: 2009-2-26 11:47     標題: 要求黃議員名下麵店减價

經濟唔好,黃議員應以身作則,减價50%
作者: 日航早    時間: 2009-2-26 12:52

減價邊夠架,緊係學"愛心粥店"送麵比公公婆婆食啦。                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 黑蚊蚊    時間: 2009-2-26 13:07

他應起帶頭作用﹗
作者: 數字    時間: 2009-2-26 13:10

人哋做騷攞選票啫,咪插人啦!戳爆人做咩
作者: 阿奧    時間: 2009-2-26 15:34

讚成,應該全日一元一碗,質量不能少,
作者: 三缺一    時間: 2009-2-26 15:38

黃議員名下麵店如果唔减價,我地代表星斗市民老人家發聲,咪可以學黃議員開會表現掃佢個場囉!...見到佢仲要掟蕉丫...

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0