標題: 右邊卵巢feel到痛痛地... [打印本頁]

作者: 火火忍    時間: 2009-2-26 22:21     標題: 右邊卵巢feel到痛痛地...

右邊卵巢feel到痛痛地...唔係太痛,,陰陰地咁既..
其實呢個情況都差唔多1年喇...
得右邊先會...以前都係隔一排先痛..
e+好似日日都會,,呢幾日仲勁左
會唔會有人都試過ar??
作者: 離港前    時間: 2009-2-26 23:18

有做婦檢嗎?我間中都會痛,不過情況不太嚴重。
作者: 晴天    時間: 2009-2-27 20:26

我每次飲完涷野都會陰陰痛...戒飲啦
當然,以你年齡,婦科檢查keep住每2-3年一次,已經ok
作者: 天才非非    時間: 2009-2-27 21:22

照超聲波
有水瘤或纖維瘤都會痛

我都有水瘤
因為吾大。。所以吾痛
作者: 葉子    時間: 2009-2-28 07:05

18歲如果有性行為就要做抹片如果痛就要照埋超声波盆腔啦~
作者: 碎真人    時間: 2009-2-28 16:05

痛左咁耐
我諗你都係時間照個超聲波
早D搞 早D好
早期架  就算有瘤唔大個都可以唔使做咩開肚大手術
如果越遲搞,分分鐘要開肚架...
唔想無左個靚靚肚皮就趁早睇下醫生啦
作者: 3522    時間: 2009-3-1 03:57

真係確定那處是卵巢?? 其實我都唔知係喺邊個位置??
ANYWAY, 做 LADY BODY CHECK 好D, 我上個月至去咗美x 度做, 都OK, 價錢唔太貴!! 有驗血, 小便, 柏氏, 盤腔超聲波, 乳房觸診, 身高, 體重, 血壓, 我都係拖左好耐至去睇, 感覺上安心啲
作者: kichiYY    時間: 2009-3-1 04:26

姊妹
你1定要去睇醫生
仲要快d去tim

我自己之前生左個畸胎瘤
又系肚痛...
e個瘤就算有無做過性行為都會有
但系吾使太擔心
通常都系良性
anyway..無論點都好
去睇醫生checkcheck好d
作者: 火火忍    時間: 2009-3-1 22:18

如果冇發生過性行為,,係唔係唔洗做抹片""??
如果做婦科檢查大概幾$$左右ar??
作者: 可怕風    時間: 2009-3-2 23:53

請問樓主你點會知道自己係卵巢痛?

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0