標題: 想問 焗爐 Tutto 土豆牌 還是 Loyola 易用和耐用D ?? [打印本頁]

作者: 紅日    時間: 2008-11-8 10:36     標題: 想問 焗爐 Tutto 土豆牌 還是 Loyola 易用和耐用D ??

想問 焗爐 Tutto土豆牌 還是 Loyola 易用和耐用D ??
搬新屋了, 想買返個焗爐, 但沒咩研究, 有人介紹這二款, 就想問問有沒有高手了解多D, 可以幫我選擇嗎? many thanks
作者: Poorcat    時間: 2008-11-9 02:14

我都係用土豆, 有風扇, 不锈鋼外壳, 咁既價錢, 去邊度揾
作者: diordior    時間: 2008-11-9 16:57

我岩岩都買左 土豆

不過仲未用
作者: Friend    時間: 2008-11-13 11:37

電器都係日本廠好!我幾年前買過土豆嘅電熱水壺,用左三個月入面的膠就裂成碎片一粒粒有的成粉狀跌入水度!而家用日本象印牌就非常好!
DVD錄影機又係用大陸貨成日壞,買左不夠一個月可以連火牛都燒埋開唔到機,真係用到火滚!
買名牌日本嘢係貴的,但係襟用的其實除笨有精!
作者: kaka789    時間: 2008-11-21 16:51

千萬不要用土豆牌(TUTTO) , 它的溫度是不正常的 (如250度, 其實只有200度或以下), 因為做過測試.
第二是爐面過熱, 溫度高至可傷人,
第三是最重要的 : 它們的維修部態度差及不負責任 (NO CUSTOMER SERVICE) TOO BAD
作者: JL    時間: 2008-11-21 17:49

我完全同意你講既野!!!!十            卜!

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0