標題: 09年全港團體賽前瞻 [打印本頁]

作者: 小李子    時間: 2009-2-26 08:03     標題: 09年全港團體賽前瞻

全港團體賽3月1日就開戰~
今年團體賽爭標隊伍有6隊之多,而有甲組棋手在陣的棋隊更有19隊之多,預計今年競爭會更加激烈!!
現在先介紹一下小弟眼中的6隊爭標份子:
葵芳聯A        趙汝權        李錦歡        張百耑        林輝
- 香港棋王 + 澳門棋王,加上有大帥當後備,當然的大熱門
創智A        賴羅平        翁德強        文禮山
民安棧        陳強安        梁達民        黎家棧
博弈投機研究協會A        黃學謙        陳振杰
荃灣A        李鏡華        吳震熙        符傳詠
強襲        黃顥頤        黃文偉

唔知大家又有咩睇法呢??
作者: 冤枉路    時間: 2009-2-26 11:27

梗係睇先天online啦~
4個甲組
作者: 小風    時間: 2009-2-26 13:39

四位甲組組成的先天online 都有力爭標...
作者: 太太鼓    時間: 2009-2-26 14:11

先天online當然利害,歌神以前十為目標是一定沒問題的。
作者: 小mandy    時間: 2009-2-26 15:58

雙鬼都來玩多多 無啦啦又多個神字...甘誇...  
高手如雲呀...真係未必...隊友們加油!
作者: 小風    時間: 2009-2-26 17:25

歌神唔夠尊重.... dee神先係佢既真名...!!!!

鋤鋤下知人地有條蛇同咩野花既... 你唔係dee神係咩... (入哂, win...)

講番團體賽...... 先天online 穩入前八啦... (入again..) 而創A賴生最後幾輪可能不能出席..... 機會似乎無前幾年這樣高....

作者: 小李子    時間: 2009-2-26 22:01

先天online..
如果係參加鋤dee比賽就穩入前8
作者: 太太鼓    時間: 2009-2-26 22:45

唔記得Logout,比粉絲冒我雙鬼來發言添,不過我都支持前隊友,多多加油!
作者: saisai    時間: 2009-2-27 02:51

由於在象總上線,以致我不小心用了雙鬼的戶口發言,請各位見諒。幸好不是說人是非,否則就水洗都唔清。
作者: 小mandy    時間: 2009-2-27 09:57

原來係你粉絲!!!   哈哈

多謝雙鬼打氣 同埋 波波....我俾你入到無反擊能力...簽訂城下之盟

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0