標題: 買焗爐 [打印本頁]

作者: 錯誤配搭    時間: 2009-2-25 01:51     標題: 買焗爐

我想問大家有冇好介紹?
我想試下整蛋糕~可以我成日見到D人話買左返去跟食譜整個面好易燶~細火D又話唔熟。。。到底係未爐問題??
有時會拎黎焗雞翼等等。。。約$300(最好300內)。。。唔該=]
作者: 太太鼓    時間: 2009-2-25 13:39

初時我買焗爐時, 又係你咁諗.
間唔時..焗吓旦糕及雞翼咁...
點知..睇吓睇吓..
買左嗰delonghi 既.$13xx.
作者: 錯誤配搭    時間: 2009-2-26 23:38

嘩,,,好貴= =
作者: 太太鼓    時間: 2009-3-6 09:13

點知..睇吓睇吓..

作者: 錯誤配搭    時間: 2009-3-6 09:17

嘩,,,好貴= =
作者: 陳氏私竇    時間: 2009-3-9 11:24

價錢便宜的爐,制上的度跟爐裹的熱力是有差別的,要看你運氣.
直X也有,價錢也便宜
作者: 爸蕉    時間: 2009-3-10 21:24

永安大減價時買左個原價$800減至$500嘅Tefal有35cm,
好過冇,永安再減價要等到5月
作者: 橫丁小店    時間: 2009-3-12 06:25

我想問......差唔多三十升容量既什麼意大利呀. 德國牌子
大約要幾錢??....使唔使二千??
係咪真係咁好用呢???
作者: Te    時間: 2009-3-12 08:24

delonghi係意大利牌子,最大28L,我果個$17XX,風宅買嘅,都幾好用~
作者: 陳氏私竇    時間: 2009-3-16 11:49

直X也有,價錢也便宜
作者: 爸蕉    時間: 2009-3-16 11:53

永安大減價時買左個原價$800減至$500嘅Tefal有35cm,
作者: 橫丁小店    時間: 2009-3-16 11:55

我想問......差唔多三十升容量既什麼意大利呀. 德國牌子
係咪真係咁好用呢???
作者: Te    時間: 2009-3-16 12:10

delonghi係意大利牌子,最大28L,我果個$17XX,風宅買嘅,都幾好用~
作者: 太太鼓    時間: 2009-3-27 02:03

點知..睇吓睇吓..
作者: 錯誤配搭    時間: 2009-3-27 02:04

嘩,,,好貴= =
作者: 陳氏私竇    時間: 2009-3-27 02:15

直X也有,價錢也便宜
作者: 爸蕉    時間: 2009-3-27 02:16

作者: 橫丁小店    時間: 2009-3-27 02:28

係咪真係咁好用呢???
作者: Te    時間: 2009-3-27 02:48

作者: 橫丁小店    時間: 2009-3-27 03:00

原來係咁
話時話你有冇試過焗大大件野??
如火雞                                                                                                                                                                                                                                                                               

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0