標題:  ★你沒資格管我;] [打印本頁]

作者: 1tree    時間: 2009-2-18 23:09     標題:  ★你沒資格管我;]

第1章 .
手機響;
鋒{我}:喂.邊位?
[人物簡介: 陳鋒 . 15歲 .冷靜而重義氣既人...
爸是學校校董,,亦是律師..c00l man;與朋友被全校稱作校內4大天王之首]
偉:我呀.得吾得閒牙.我而家心情吾好.出黎陪下我.
[kai偉 ; 15歲.鋒之兄弟 . 幽默而專一的男孩 .
好男仔;與朋友被全校稱作校內4大天王]
我;好喇`..我而家出黎陪你.老地方等.喂.
偉:咩事?
我;叫埋牙樂`無佢無野玩.
樂:咁夜出黎.有咩好做牙.
[樂樂 ; 16歲 . 熱情而衝動人士.
當為溝女而煩惱;與朋友被全校稱作校內4大天王]
我;牙偉話心情吾好.咪約下你搞d冷gag比佢聽..
偉;條女係情人節之前先發我脾氣..
我連介指都買埋...唉..
我;條女發下脾氣姐.係吾係大姨媽黎牙?
偉;頂.吾理喇.去機鋪打機.!..
我+樂:係吾係你請先??
偉:講錢傷感情牙.兄弟.
我;車...
呢晚我地玩得好開心.
同時就等於我又要面對一個單身既情人節.
傾慕既女仔雖然多.但係.
只不過係浪蝶...
2月14日早上.
又電話響.
我;喂{一副未訓醒既聲音}
肥利;喂.今晚出去陪我睇電話.
跟住成班fd去打邊爐.
{肥利; 因細個肥而得名.16歲.衝動重義氣.
亦被列入校內4大天王}
我;吾好咁早諗定.我訓醒打比你..''zzzz''
肥利;得喇得喇
我12點幾起左身......
待續
{第1集係悶少少..下一集開始有d生氣}!
作者: 盲公開眼    時間: 2009-2-19 00:13

支持原創!!!=D
吾錯吖<3
作者: 報歷奇    時間: 2009-2-19 00:25

你終於番黎啦..><
好掛住你呀>///<
香壇需要你!!!!!
好耶..終於好似番以前咁=)
我而家真係好開心呀
作者: 一齊搶    時間: 2009-2-19 00:39

一定十卜la
作者: 1tree    時間: 2009-2-19 00:52

引用:
你終於番黎啦..><
好掛住你呀>///<
香壇需要你!!!!!
我而家真係好開心呀
係呢度有d挫敗感.
無乜人會回p0
所以出呢篇野之前係巴士諗過先出.
呢個故事會將我一日既趣事放上黎.
再加上少少作既情節..
希望大家鐘意!
作者: 報歷奇    時間: 2009-2-19 00:53

呵呵呵..見到你個名個時呆左-v-''
算啦..呢到邢家唔似以前咁啦...
都冇人會十卜我地d故..我知我作唔好-v-
但係你唔同嘛..
呵呵..放心..好快會有好多人十卜你既=]
作者: 1tree    時間: 2009-2-19 01:06

引用:
但係你唔同嘛..
點解呆左?
作者: 報歷奇    時間: 2009-2-19 01:19

因為你失踨左好耐..
係msn又見唔到你..
你d故又唔更新喎><
仲諗住你唔會再理我- -
作者: 1tree    時間: 2009-2-19 01:34

引用:
因為你失踨左好耐..
係msn又見唔到你..
你d故又唔更新喎><
你msn係咩.我都吾知你有我msn既...
作者: 串得起    時間: 2009-2-19 01:35

OK
作者: 報歷奇    時間: 2009-2-19 01:46

有..我肯定有你msn+電話..
呵呵呵~~
我親愛既msn係..
boboyeung2930@hotmail.com
我記得我有埋你電話+..
不過我唔記得你叫咩..-v-''
好似係咪鋒呀
作者: 1tree    時間: 2009-2-19 02:03

可能你加左我舊msn
作者: 盲公開眼    時間: 2009-3-16 11:43

支持原創!!!=D
吾錯吖<3
作者: 報歷奇    時間: 2009-3-16 11:45

你終於番黎啦..><
好掛住你呀>///<
香壇需要你!!!!!
我而家真係好開心呀
作者: 1tree    時間: 2009-3-16 11:54

引用:
但係你唔同嘛..
點解呆左?
作者: 1tree    時間: 2009-3-16 12:14

引用:
因為你失踨左好耐..
係msn又見唔到你..
你d故又唔更新喎><
你msn係咩.我都吾知你有我msn既...
作者: 報歷奇    時間: 2009-3-16 12:17

我覺得係..-v-''
如果我冇估錯..你係中意謝拉廷果個嘛..
作者: 報歷奇    時間: 2009-3-16 12:26

好{羅}呀
認錯人>////<

先飄走好了~~~
作者: 1tree    時間: 2009-3-17 08:19

今晚比較忙.遲點出p0.多謝支持
作者: 冤枉路    時間: 2009-3-17 09:56

支持 ! 支持 !
作者: 1tree    時間: 2009-3-17 10:29

第2章.
我出左去荃灣呆廣場陪佢地.
無喇喇比人撞左一下..
抬頭望一望.又係果d長毛金髮男生.
金毛A;你望乜撚野牙.撞到人仲吾講s0rry?
我;首先.係你地撞到我.你而家撩我?
金毛b;撩你吾起咩..係吾係想撩交打?
我;我驚你埋吾到我身..
金毛A;試下先知..
{作者曰:大家都知果班令仔既下場.所以無謂講落去}.
我又繼續冷淡咁經過每一間商店.
其中一間既珠寶店既白金戒指令我起左一d注意.
我慢慢行左過去..今次人逼又比人撞多獲.
我諗;頂.又撞多獲.想點牙又.
女生;先生..對吾住.我無心架..
我;哦.我無事..下次小心d.
又電話響;
肥利;喂.你而家係邊牙.
我;荃灣囉.
肥利;過黎大窩口.我地係機鋪挑緊灣岸..
我;頂你個肺.你而家係吾係玩野牙?
肥利;邊敢.最多你黎我請你打.
去到夜晚...
打邊爐.成班烚下烚下..
個個劈酒牙猜拳..開始個個醉醉地..
d蝦烚個頭吾烚條尾..
個個照啪黎口..情況令人覺得恐怖..
不過起碼成班單身漢過既一個情人節.
{ps ; 有幾條仔係有帶女}
我;喂.你地咪飲到咁貓牙.等陣我吾賣單架.
肥利wingwing下;得喇..死都吾貓!..
話吾貓姐.到頭來又咪係我找數...
記過呢一次我終於知道同佢地出街食飯千奇吾好飲酒...
雖然我自己都有飲.但飲慣都係面紅無貓到...
kai偉;你地今晚去左地方再打比我.我..我送條女返屋企...
樂樂;我就陪下你地 . 我條女吾洗返屋企住.
我;咁去公園坐下先喇.你地個個都醉下醉下咁..去吹風冷靜下.
肥利;好.我地去維多利亞公園..
我;好好好.仆街喇你.
文;我去買幾支水比佢地...
{牙文 ; 15歲 . 未知性格 . 從不溝女.
曾被人誤會是同性戀 . 比較頭腦冷靜}
我;哦..你帶夠吾夠錢牙.
文;幾支水起碼吾洗成萬銀喇.
我;你岩你岩-,-
玩到4點幾.個個返屋企沖涼換衫準備返學....
待續

下一章將探討我地學校生活.
希望有更多CM支持!

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0