標題: 歐洲O係邊度"度蜜月"係最浪漫? [打印本頁]

作者: 小牧牧    時間: 2008-9-24 12:24     標題: 歐洲O係邊度"度蜜月"係最浪漫?

歐洲O係邊度"度蜜月"係最浪漫? 要洗幾多錢?
作者: Poorcat    時間: 2008-9-24 23:01

我就同我老公去左英國同埋法國,個trip好開心好正,因為我老公係超級曼聯迷,所以我地去左manchester睇football match,真係好正;其實浪唔浪漫係睇下你同邊個一齊,我就覺得好浪漫la
作者: 我愛baby    時間: 2008-9-30 15:06

希臘同瑞士超靚又浪漫,充滿童話色彩,最適合度蜜月了﹗
作者: ks333    時間: 2008-10-3 11:24

Greece, Santorini
作者: 愛蓮說    時間: 2008-10-3 19:56

十八歲時去過奧地利, 就好想渡蜜月時再去, 尤其是撞岩暑假有音樂會, 就最正!

建議地方:維也納信布倫宮(夏宮), 薩爾斯堡......等等!
作者: 外形古怪    時間: 2008-10-5 11:02

最鍾意希臘小島, 個個島都係藍天白雲, santorini 當然靚到飛起啦!

但旺季時時Book唔到旅館, 之但係, 附近既Samos小島都唔錯架!

山腰有間修道院好靚架, 影相一流!

去希臘小島渡蜜月, 雙人一星期, 豪少少, 預三萬一個人啦!  
作者: 搵命搏派    時間: 2008-10-9 01:56

瑞士同法國,
一個人大概三萬左右
作者: tincome    時間: 2008-10-14 00:18

I'd prefer Iceland, Finland, Sweden.........
作者: 一樣幸福    時間: 2008-10-15 14:50

我會揀羅馬      
作者: 我愛baby    時間: 2008-10-15 16:09

作者: ks333    時間: 2008-10-15 16:11

作者: 一樣幸福    時間: 2008-10-15 16:27

我會揀羅馬
作者: 搵命搏派    時間: 2008-10-22 11:15

瑞士
每人要2萬左右
作者: 一丁友    時間: 2008-10-26 15:57

我覺得意大利好正架
我都好想去
我果度有好多野可以行可以買
好多地方都好浪漫
作者: 木材木糠    時間: 2008-10-27 23:29

仲有布拉格!  highly recommend!
作者: Poorcat    時間: 2009-3-6 20:04

我就同我老公去左英國同埋法國,個trip好開心好正,因為我老公係超級曼聯迷,所以我地去左manchester睇football match,真係好正;其實浪唔浪漫係睇下你同邊個一齊,我就覺得好浪漫la
作者: 搵命搏派    時間: 2009-3-6 20:08

瑞士同法國,
一個人大概三萬左右
作者: tincome    時間: 2009-3-16 15:37

I'd prefer Iceland, Finland, Sweden.........
作者: 一丁友    時間: 2009-3-16 15:46

我覺得意大利好正架
我都好想去
好多地方都好浪漫
作者: Poorcat    時間: 2009-3-25 23:15

作者: 我愛baby    時間: 2009-3-25 23:23

作者: ks333    時間: 2009-3-25 23:30

作者: 愛蓮說    時間: 2009-3-25 23:44

十八歲時去過奧地利, 就好想渡蜜月時再去, 尤其是撞岩暑假有音樂會, 就最正!

建議地方:維也納信布倫宮(夏宮), 薩爾斯堡......等等!
作者: 外形古怪    時間: 2009-3-25 23:57

最鍾意希臘小島, 個個島都係藍天白雲, santorini 當然靚到飛起啦!

但旺季時時Book唔到旅館, 之但係, 附近既Samos小島都唔錯架!

山腰有間修道院好靚架, 影相一流!

去希臘小島渡蜜月, 雙人一星期, 豪少少, 預三萬一個人啦!                                                                                                                                                                                                                         
作者: 搵命搏派    時間: 2009-3-26 00:01

瑞士同法國,
一個人大概三萬左右                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: tincome    時間: 2009-3-26 00:13

作者: 一樣幸福    時間: 2009-3-26 00:27

我會揀羅馬
作者: Poorcat    時間: 2009-3-29 14:12

作者: ks333    時間: 2009-3-29 14:31

作者: 搵命搏派    時間: 2009-3-29 14:33

瑞士同法國,
一個人大概三萬左右
作者: 一樣幸福    時間: 2009-3-29 14:33

我會揀羅馬
作者: 搵命搏派    時間: 2009-3-29 14:45

瑞士
每人要2萬左右                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 一丁友    時間: 2009-3-29 15:03

我覺得意大利好正架
我都好想去
好多地方都好浪漫

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0