標題: 同一個非情人渡過情人節 [打印本頁]

作者: 欣子    時間: 2009-2-15 12:14     標題: 同一個非情人渡過情人節

小妹在facebook識左個大自己7年的男仔, 佢住在外地多年, 同佢在網上識左2年.  

佢今年二月返左香港過年, 情人節當日, 佢約左我出來見面. 因為大家從來都無親身見過面, 所以, 第一次見到對方, 個感覺好緊張,  大家首次見到對方, 氣氛好尷尬, 不過好快就講得到野.

我同佢去左唔同的地方遊覽及影相. 我知道佢今日就會離開香港, 亦知道佢短時間都唔會再返香港. 但係, 佢令我明白到, 同一個單身的男人來往, 係一件幸福的事.

同佢是否有發展機會, 真係要睇緣份. 可是, 他令我有一個難忘的情人節, 永遠我都唔會忘記.
作者: Samsan    時間: 2009-2-15 12:51

咁幾好,keep住law,話唔定有朝一日,你同佢有結果,就算唔係,識多個對自己好既朋友,冇死
作者: 欣子    時間: 2009-2-15 12:52

其實, 我自己覺得好似好老土咁, 同佢第一次相認的時候, 好似粵語長片咁.
同佢行街的時候, 我自己都唔係好相信有咁的一日.
作者: 五湖四海    時間: 2009-2-15 13:37

引用:
其實, 我自己覺得好似好老土咁, 同佢第一次相認的時候, 好似粵語長片咁.
當識個好朋友lor
不竟情人節  都係個名姐
作者: Samsan    時間: 2009-2-15 13:57

引用:
相識老唔老套唔重要,重要係當中你GET到D咩?
作者: 食咗隻車    時間: 2009-2-15 14:02

異地戀拍唔到拖喎,做住網友先啦
作者: watashi    時間: 2009-2-15 14:07

都好丫, 起碼情人節叫有人陪下自己  
keep住做朋友, 有feel米一齊囉, 順其自然, 祝你好運!
作者: 欣子    時間: 2009-2-15 14:10

其實, 我感覺到佢對我都有好感, 亦在言語之間, 試探我的喜好.
可是, 可能我同佢都住在兩個不同的地方, 因此, 佢始終沒有勇氣更進一步.
作者: 雪兒    時間: 2009-2-15 14:14

當識個朋友~
作者: 欣子    時間: 2009-2-15 14:33

我覺得同佢幾夾, 佢係我心目中對象的類型. 可是, 上天總跟我開玩笑, 永遠賜給我, 總是苦戀.
作者: blogblog    時間: 2009-2-15 14:48

你就好la.....
咁sweet......
作者: 欣子    時間: 2009-2-15 15:00

尋日, 我覺得自己好似在漫畫的橋段當中. 佢係一個好鍾意笑的人, 佢尋日在一間餐廳中, 同我講笑話, 又變魔術俾我睇. 其實, 當時我的心好緊張, 又好開心, 好似做夢一樣, 好浪漫.  不過, 當我地出到街外, 見到外面的情侶雙雙對對, 我同佢都有些不好意思的感覺.
作者: blogblog    時間: 2009-2-15 15:17

引用:
尋日, 我覺得自己好似在漫畫的橋段當中. 佢係一個好鍾意笑的人, 佢尋日在一間餐廳中, 同我講笑話, 又變魔術俾我睇. 其實, 當時我的心好緊張, 又好開心, 好似做夢一樣, 好浪漫.  不過, 當我地出到街外, 見到外面的情侶 ...
你真係very lucky...
俾你係網上搵到一個咁好gei人....

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0