標題: 長洲櫻花 [打印本頁]

作者: 學仔    時間: 2009-2-22 19:33     標題: 長洲櫻花

報告報告: 2月21日長洲櫻花開咗一棵,其餘都有好多花'粒'。
映咗張相可參考。

http://hk.myblog.yahoo.com/sallychi519/article?mid=841&prev=-1&next=814
作者: 點晒頭    時間: 2009-2-22 20:27

桃紅色都幾sharp ,應該下個月我會去長州睇櫻花。
作者: Polychan    時間: 2009-2-22 20:45

尋日都有去睇下~應該過多幾日會開晒...
作者: 殺出了其人    時間: 2009-2-22 22:37

聽講櫻花一個星期內就會開晒,唔知下星期日仲有冇得睇呢!
作者: pingpon    時間: 2009-2-23 02:04

下個星期應該會係最好時機
作者: 丁丁    時間: 2009-2-23 12:33

謝謝報料!
作者: Ivy1987    時間: 2009-2-23 13:02

係唔係於關帝廟果棵呀~~~
作者: 學仔    時間: 2009-2-24 21:55

係關公忠義亭嗰棵。
作者: 悶氣黑仔    時間: 2009-2-24 23:26

估唔到幾棵櫻花樹就吸引到咁多人入長洲旅遊,所以話推廣旅遊最緊要有計!
作者: 太多123    時間: 2009-2-25 11:11

請問 28/2 OR 7/3 去 比較好呢? 我怕去到沒有得看?
作者: pingpon    時間: 2009-2-25 12:18

作者: Ivy1987    時間: 2009-2-25 12:25

作者: 學仔    時間: 2009-2-25 12:42

係關公忠義亭嗰棵。
作者: Oo同學    時間: 2009-2-25 13:59

有幾多棵啊??
作者: 點晒頭    時間: 2009-3-29 11:41

桃紅色都幾sharp ,應該下個月我會去長州睇櫻花。
作者: Polychan    時間: 2009-3-29 11:53

尋日都有去睇下~應該過多幾日會開晒...
作者: 殺出了其人    時間: 2009-3-29 12:00

聽講櫻花一個星期內就會開晒,唔知下星期日仲有冇得睇呢!
作者: pingpon    時間: 2009-3-29 12:11

作者: 丁丁    時間: 2009-3-29 12:19

謝謝報料!                                                                                                                                                                                                                       
作者: Ivy1987    時間: 2009-3-29 12:32

作者: 學仔    時間: 2009-3-29 12:46

係關公忠義亭嗰棵。
作者: 悶氣黑仔    時間: 2009-3-29 12:55

估唔到幾棵櫻花樹就吸引到咁多人入長洲旅遊,所以話推廣旅遊最緊要有計!
作者: 太多123    時間: 2009-3-29 13:11

請問 28/2 OR 7/3 去 比較好呢? 我怕去到沒有得看?                                                                                                                                                                                                                                                                               

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0