標題: 徵網上男友 [打印本頁]

作者: Q叮    時間: 2009-1-25 04:48     標題: 徵網上男友

想徵一個網上男友, 年齡29 OR UP
最主要想有個人關心下自己, 我又關心下人地..傾下計...浪漫下...ETC..
思想要成熟少少..
我介紹下自己先..我29歲...外表平平...152CM...118LBS...
普通香港人一個...

作者: Sandra_rp    時間: 2009-1-25 11:41

20ok ma

作者: jellyE    時間: 2009-1-25 13:19

我add左你呀

作者: pperson    時間: 2009-1-25 14:14

我台灣人-___-`

作者: Q叮    時間: 2009-1-26 12:28

你幾時ADD架?

作者: Q叮    時間: 2009-1-26 12:50

話明29 OR UP.....

作者: Q叮    時間: 2009-1-26 12:55

那你多大了?

作者: 小蚊滋    時間: 2009-1-28 13:13

find bf,no need to be hurry,the fate will come for u,
i am older than u,but my mind is not

作者: 只要人仔    時間: 2009-1-29 17:57

妎紹尐ㄋ嚸....

作者: 下著雨    時間: 2009-1-29 18:00

我沒關係

作者: Q叮    時間: 2009-1-30 17:52

即係你都會想應徵?

作者: Q叮    時間: 2009-1-30 18:19

睇唔明你打咩字...

作者: Q叮    時間: 2009-1-30 18:58

即是怎樣 ......-_-...?

作者: 只要人仔    時間: 2009-2-1 23:37

我說你的介紹少了點...呵呵 ....我也想應征呢..可是年齡是個問題....

作者: Q叮    時間: 2009-2-2 09:15

介紹得少哦....你會想知道什麼呢...?

作者: 只要人仔    時間: 2009-2-2 12:55

原来你的MSN在资料中了,呵呵..我加了你...有机会聊聊....

作者: Ihave    時間: 2009-2-2 20:05

有冇興趣一齊打吓波, eg. 網球?

作者: Q叮    時間: 2009-2-3 10:32

但我唔識打網球...本身對運動唔係太大興趣...

作者: sister346    時間: 2009-2-5 22:51

遲來了少少,還有位嗎?我39,會不會太大?

作者: Q叮    時間: 2009-2-6 10:25

太大...我改一改要求較好...29 - 34..

作者: 麻煩人    時間: 2009-2-8 06:58

Hi I am in Melbourne nice to meet you

作者: ps3    時間: 2009-2-10 15:25

我34 可以嗎?

作者: 小蚊滋    時間: 2009-2-14 08:25

i didn't meet your requirement,i born in HK, but i live in Canada,
i am 30,nice to meet u

作者: 盧珠    時間: 2009-2-14 19:13

引用:
我台灣人-___-`
我也是台灣人耶

我25行嗎?

只差四歲啦

作者: pperson    時間: 2009-2-14 20:57

引用:
我也是台灣人耶

我25行嗎?

只差四歲啦
你也是台灣人喔!!

你25? 我才18=_=`

大7歲-.-!!

作者: Q叮    時間: 2009-2-15 02:08

nice to meet you ^^

作者: Q叮    時間: 2009-2-15 02:12

你好 ^^ 唔合要求唔緊要, 可以做個朋友仔唧 ^^

作者: Q叮    時間: 2009-2-15 02:14

我想要 29 OR UP 的男生...但不合要求都不要緊, 可以做個朋友哦 ^^

作者: YSUKI    時間: 2009-2-19 09:42

我澳門人,32歲.

作者: Q叮    時間: 2009-2-20 03:42

你好! ^_^

作者: 小蚊滋    時間: 2009-2-20 04:20

but u can't find a guy match u from your friend,
it is hard to find bf in hk,girl more than guy

作者: Q叮    時間: 2009-2-20 15:24

所以咪響網上面搵一個網上男友囉~ 響網上面, 有人關心下自己, 自己又關心下人地, 咁樣已經夠喇

作者: afa99    時間: 2009-2-22 22:02

Hello, I'm a normal man, age 33, living in Taikoo Shing and working in Chek Lap Kok, will you consider me to be your friend?

作者: Q叮    時間: 2009-2-23 02:10

ok ar~~做個朋友仔啦~ ^^

作者: 小蚊滋    時間: 2009-2-23 02:25

but if u r unhappy,your net bf can't give u his shoulder,he can't hold your little hand,he can't give u warm when u r cold,

作者: Q叮    時間: 2009-2-23 13:22

你講得0岩, 網上男友同真實男友的確係有呢個分別
但係, 真實男友亦都不見得能夠長久
有開始, 就會有終結
所以, 我會選擇搵一個網上男友, 響網上面, 互相關心對方, 大家都開心
一熄左機, 就變番原本0既自己, 大家都唔會覺得俾人綁住, 大家都可以囉番自己0既自由
亦都唔會擔心, 另一半會唔會偷食, 因為網上世界同現實世界唔同

作者: Q叮    時間: 2009-2-23 13:28

想徵一個網上男友, 年齡29 OR UP
最主要想有個人關心下自己, 我又關心下人地..傾下計...浪漫下...ETC..
思想要成熟少少..
我介紹下自己先..我29歲...外表平平...152CM...118LBS...
普通香港人一個...

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0