標題: 請問;有冇增重方法*v* [打印本頁]

作者: 一場雨    時間: 2009-2-23 21:15     標題: 請問;有冇增重方法*v*

我39公斤;卻16幾高`我想有個健康的身形;
因為遺傳關係;導致甘瘦..
不過我食野刀好多!只係比較慢;(關5關事咖呢?)
有冇人可以救救我呢*v*謝謝!

請問怎樣去驗虫?去醫院?點同人講?
仲有洗5洗比$*v*?如果要甘幾多$?
作者: 第一次    時間: 2009-2-23 22:08

一天你會吃多少餐? 盡量吃飽後不要走來走去,多點睡覺。
作者: 夜鬼多多    時間: 2009-2-24 13:39

為何你地咁好~想肥. 我反而瘦5到.....
作者: 本拿比    時間: 2009-2-24 16:21

我係健身者。教你飲健身奶粉啦。
記得要係蛋白加大量碳水化合物那種。
作者: 小兵卒    時間: 2009-2-24 22:28

我同你差5多  不過比你矮少少
其實呢個問題我都困擾左三五七年la
我呀媽細妹都係咁  有d親戚都係  
可能遺傳la  加上又少運動5吸收
驗虫都試過  可惜5係生虫
我自己都係咁  我都5知有咩方法la
有時係咁迫自己食野  不過幾日之後又放棄la ha
作者: 白撞    時間: 2009-2-25 12:25

我都係好瘦,d手腳同竹冇乜分別,身材更加唔使講
日日食宵夜都係咁
出到街見到d女仔著背心熱褲,不知幾想自己都可以咁著
作者: sa*sa*    時間: 2009-2-25 12:50

多吃零食一定會肥, 買多啲自己喜歡食的東西, 放在自己面前, 食唔停口.
作者: 大觀園    時間: 2009-2-25 13:29

食多d野唔等於可以肥d,有d人係食極都唔肥,可能仲愈來愈瘦.本人建議最好都係睇下醫生驗下身好d,搞清楚自己咁瘦嘅原因,方能治本,亂食野or食太多野最多只係治標,而且可能加重本身消化系統的負擔,導致身體其他的問題出現.
作者: 薯頭    時間: 2009-2-25 13:54

It depends on your intestine's ability of aborbing nutrition.
You can try to eat much more before sleep, or try to drink weight-gainer
作者: tin8號    時間: 2009-2-25 15:12

我同你差唔多..
86磅..160高
細個我呀婆以為我生蟲..食極都唔肥..真係帶我去睇醫生
到大個左..醫生話係骨架問題
最緊要係健康...

但我想肥返10磅呀
作者: 夜鬼多多    時間: 2009-3-6 10:00

為何你地咁好~想肥. 我反而瘦5到.....
作者: 本拿比    時間: 2009-3-6 10:06

我係健身者。教你飲健身奶粉啦。
記得要係蛋白加大量碳水化合物那種。

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0