標題: 彩 虹 [打印本頁]

作者: 紅日    時間: 2009-1-19 23:59     標題: 彩 虹

又係用photoshop畫~!

作者: 烈火大人    時間: 2009-1-20 01:13

ok靚wor,個女仔你自已畫??
作者: 火都黎    時間: 2009-1-20 01:27

一定support
作者: 醜角    時間: 2009-1-20 07:39

個女仔很像一個混血兒﹐相信樓主不喜歡純中國人!!  
作者: 囡囡妹@@    時間: 2009-1-20 13:33

唔知系唔系我錯覺~ 我就覺得個樣似 曾華倩(上) 同 伍詠微(下) 既合體~~
作者: 巡例視察    時間: 2009-1-20 22:57

多謝各師兄提供照片!
作者: 狐狸    時間: 2009-1-21 05:28

好犀利呀 我依家都學緊用photoshop
希望可以好似樓主咁畫得咁靚啦
作者: 貓貓一族    時間: 2009-1-21 19:20

d色幾靚 .. ......
作者: 趣格格    時間: 2009-1-22 01:33

畫得好靚o.....
作者: 大王    時間: 2009-1-22 18:46

好靚.......
顏色鮮明
作者: OL    時間: 2009-1-22 18:47

支持一下先
作者: pinki665    時間: 2009-1-25 10:39

她是否期待著如意郎君出現﹖
送一個給她吧!!  
作者: 7B    時間: 2009-3-6 09:12

你果然係勁
作者: 巡例視察    時間: 2009-3-6 09:26

多謝各師兄提供照片!
作者: 狐狸    時間: 2009-3-6 09:32

作者: 烈火大人    時間: 2009-3-26 11:23

ok靚wor,個女仔你自已畫??
作者: saisai    時間: 2009-3-26 11:32

係得既你
作者: 醜角    時間: 2009-3-26 11:37

作者: 純粹講笑    時間: 2009-3-26 11:42

唔知系唔系我錯覺~ 我就覺得個樣似 曾華倩(上) 同 伍詠微(下) 既合體~~
作者: 巡例視察    時間: 2009-3-26 11:44

多謝各師兄提供照片!
作者: 狐狸    時間: 2009-3-26 12:02

作者: 神奇小子    時間: 2009-3-26 12:11

頂一下
作者: 貓貓一族    時間: 2009-3-26 12:20

d色幾靚 .. ......                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 再次好彩    時間: 2009-3-26 12:38

=[
作者: 趣格格    時間: 2009-3-26 12:55

畫得好靚o.....
作者: 醜角    時間: 2009-3-29 01:35

作者: 純粹講笑    時間: 2009-3-29 01:43

作者: 巡例視察    時間: 2009-3-29 02:02

多謝各師兄提供照片!

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0