標題: 老公 / 男友有按摩習慣, 你接受 佢 / 相信佢無對你唔住嘛? [打印本頁]

作者: lamtai    時間: 2009-2-24 22:45     標題: 老公 / 男友有按摩習慣, 你接受 佢 / 相信佢無對你唔住嘛?

我想問女姓:

如果你男友 / 老公有按摩習慣, 佢同你講佢係只去正骨,
咁你會唔會放心佢自己一個上內地過夜, 你相信佢嘛?

or 一刀切, 唔比佢去?
作者: kaka789    時間: 2009-2-25 00:03

揼骨按摩都唔預埋我~? 我又跟埋去~

(揼骨啫, 咪由佢去囉~~)
作者: jellyE    時間: 2009-2-25 00:15

問題唔關揼骨事, 係你本身信唔信佢
作者: lamtai    時間: 2009-2-25 00:24

無事既時間當然信..

但係當argue 左, 佢唔番黎訓, 或者電話搵唔到人既時候..
佢又走左去...D 骨場又咁多seduction..

男人..忍得住?
作者: hereMe    時間: 2009-2-25 11:07

你係佢老婆?

佢咁中意按摩既 點解你唔比錢買部返來幫佢按摩到飽哂為止呢?

到時又無借口出去訓又可以增你們既感情了

唔中意機械按唔緊要 你咪辛苦0的人手按囉 睇佢有乜反應都好呢

不過有時侯夫妻間就真係要信任和大家有返少少私人空間既

成日怕呢樣 怕0個樣 你2個做乜結婚呢?
作者: 趕到死    時間: 2009-2-25 12:26

啱啱先揼完返黎.......
作者: burg    時間: 2009-2-25 12:32

我會比老公去, 不過佢都唔會自己一個人去, 佢多數叫埋我同佢一齊去, 有時我叫佢同佢自己既朋友去............而且我日日都會幫老公按摩10-20分鐘, 等佢鬆下.....
作者: dearMiMi    時間: 2009-2-25 12:38

按摩我都喜歡,很舒服。如果他帶我一起去就最好了!
作者: 東東    時間: 2009-2-25 12:47

一時時去,預先講明幾點去幾點返就OKAY
自限男按摩技師,佢唔想我俾第啲男人掂嘅地方佢就唔可以俾第啲女人掂
老公係守唔住秘密型,有嘢好容易睇得出或佢自己會講

習慣就唔得。原理同唔俾食煙一樣,心裡有引嘅就係俾呢啲嘢控制住個人。
話之佢係乜引,大學有位師兄食蘋果食出引添。自由人點解要俾習慣捆綁?

話時話睇完另外個個按摩THREAD,自己出咗去學
水力唔夠,技術欠奉,誠意搭救,一樣收貨。

呢度可唔可以貼LINK架?

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0