標題: 女性問題 [打印本頁]

作者: 文昌館    時間: 2009-2-16 13:42     標題: 女性問題

我地已經結左婚有15, 一直都冇乜問題. 一直我都覺得性對我並不太需要, 要做都係為左討好老公及做妻子本份. 年頭我開始懷疑佢係出面識左其他女仔, 佢否認, 我亦冇實質証據, 所以冇結論. 表面上我地好似冇乜問題, 但係問題仍然存在.
由於我老公成日都要公幹好小理我,  係吾開心嘅情況底下我識左個男仔, 仲同佢發生左關係TIM, 佢教識我做愛兩個人嘅事,
吾可以當一份差使去做. 佢話我知前湊是給我做的, 當然我享受嘅同時佢都會因此而滿足. 初時我以為個男人咁講咁做只係想氹我和他做多幾次, 之後我係UWANT睇到其他人都係咁講好多男仔都會咁做, 所以我先至覺得自己同新識男友做才受到尊重.
.
作者: 文昌館    時間: 2009-2-16 14:41

之前我冇留意, 我開始發覺我老公要求我做嘅次數越來越小,
一個月只有一兩次, 最初佢要求我都會跟住做,
吾知係吾係年紀大左同埋生產過, 下面有D,
所以我老公會要求我用口同肛交.
有一次, 你知女人吾想就會好乾,
夾硬做會好痛, 佢吾知係吾知道我會痛定係吾理,
照樣做, 果刻我覺得佢冇理過我感受.
之後我真係有反感, 我吾願意及拒絕同佢做.
我吾係一個好老婆, 我亦有係外面同其他人XX,
但我冇打算破壞或者段婚姻.
而家我真係吾知點做至啱, 希望大家可以比下意見.

作者: 我係a君    時間: 2009-2-16 14:43

個個人做錯事都會有原因,既然你冇打算破壞或者段婚姻,最好適可而止
作者: isNaNa    時間: 2009-2-16 14:46

樓主想 keep 住一個 sp .. 又想 keep 住段婚姻...
小心出事..
作者: 無懈可擊    時間: 2009-2-17 17:26

結婚耐左.........係會有d問題........如果妳唔好太張揚......間中調劑下....問題唔大.....如果妳以為現在真正找到真愛.....唔理後果....甘..就有d傻...... .......反而要小心個男仔.........

唉........我都結左婚好耐....明白...
作者: 無懈可擊    時間: 2009-2-17 18:26

妳老公緊係好惡死.......好大男人.............

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0