標題: 真的?假的? xbox live + HKBN = 垃圾?! [打印本頁]

作者: 雙重打擊    時間: 2009-2-23 14:53     標題: 真的?假的? xbox live + HKBN = 垃圾?!

已收到 HKBN 方面技術員回復, 是次問題完全是因為二月頭UPDATE 後 MICROSOFT 將香港玩家的 TRAFFIC 全部指到美國 SERVER 而令我們香港玩家全變龜速!
作者: 小兄弟    時間: 2009-2-23 15:44

oh.....
作者: 小兄弟    時間: 2009-2-23 15:52

佢地有回覆何時維修好嗎??
作者: 7B    時間: 2009-2-23 15:56

我無問題喎
作者: 幅蛙    時間: 2009-2-23 16:44

我都冇問題喎 , 不過 DOWNLOAD DEMO 玩既時候就真係慢左好多就真 , 想問下你玩咩 GAME 變慢左呀 ?
作者: 一個人    時間: 2009-2-23 16:52

一直都唔係講同人玩有事,
今件事係下載野變慢好多,其他正常
作者: 雙重打擊    時間: 2009-2-23 16:59

我同人連線對戰都有事!
作者: 雙重打擊    時間: 2009-2-23 17:01

本來想買 race pro,現在都係等 xbox live fix 左個problem 先...
作者: 一個人    時間: 2009-2-23 17:22

你係唔係特別個案?我有3個fd都係下載有問題同人玩沒事.
作者: monkeyMei    時間: 2009-2-23 17:39

條線係幔左
DL特別明顯
打機都有慢, 不過打機冇DL咁heavy, 所以唔明顯
Peak Hr 連唔到線 (bad company, 呢隻game traffic大食, 12 vs 12)
轉game (L4D), 半粒鐘彈出一次 (多Zombie)
再轉GOW2, 一晚彈兩次 (只得十來隻怪獸)

Xbox Live Gold 收費就係要維持High Avaliable 同 Reliable, 家下為左慳皮....小
作者: 小兄弟    時間: 2009-2-23 18:51

oh.....
作者: 小兄弟    時間: 2009-2-23 19:03

佢地有回覆何時維修好嗎??
作者: 7B    時間: 2009-2-23 19:11

我無問題喎
作者: 幅蛙    時間: 2009-2-23 19:28

我都冇問題喎 , 不過 DOWNLOAD DEMO 玩既時候就真係慢左好多就真 , 想問下你玩咩 GAME 變慢左呀 ?
作者: 一個人    時間: 2009-2-23 19:44

一直都唔係講同人玩有事,
今件事係下載野變慢好多,其他正常
作者: 雙重打擊    時間: 2009-2-23 20:04

我同人連線對戰都有事!
作者: 雙重打擊    時間: 2009-2-23 20:17

本來想買 race pro,現在都係等 xbox live fix 左個problem 先...
作者: 一個人    時間: 2009-2-23 20:34

你係唔係特別個案?我有3個fd都係下載有問題同人玩沒事.
作者: 1tree    時間: 2009-2-23 20:43

我用HKBN 無問提,好快WOR
作者: 細Joy    時間: 2009-2-23 20:47

好慢呀>.<

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0