標題: ★如果愛,請深愛。 出左ch.5:'p [打印本頁]

作者: 近鐵男    時間: 2009-1-22 20:18     標題: ★如果愛,請深愛。 出左ch.5:'p

-

前言a_a

嗯.其實只係想打番哂由初戀開始既回憶;

話哂係三四年前既野-v- 我會打哂自己難忘既野出泥.

人物介紹慢慢會講落去.希望你地會支持拉ha`

記得留comment話我知您地覺得點a_a

-
Ch.1
haha我叫小欣.我既初戀就係發生係六年級個陣

個陣老師岩岩調位;我就同左個男仔坐.佢叫軒._.

個陣覺得佢好令仔.佢係個吾會點讀書旦係又成績好好既男仔omg.

開頭同佢壹齊坐個陣成日鬧交;我又會成日打佢v3v

個陣我就係慢慢甘中意左佢喇. 依家諗番起覺得自己好低能架a3a

之後我係msn同佢表白-

我: 其實我發現左自己中意左你阿haha

軒: 係咩*0*

我: 係阿.

軒: 甘我地壹齊囉不如

我: 嗯 ..

甘就開始左; 其實都幾低能. 旦係個陣真係好開心-v-

因為我同佢壹齊坐所以個陣感情都真係好好囉-v-有咩都會講出泥

我同佢次次拍拖都係去睇戲; 而我地只係敢係戲院入面度拖手-3-

個陣全班都差吾多知道哂我地兩個既野v3v

作者: 可人兒    時間: 2009-1-22 23:30

SUP您

作者: likeWAI    時間: 2009-1-23 00:16

十卜      十卜

作者: 1tree    時間: 2009-1-23 10:48

sup=]

作者: 亞宗    時間: 2009-1-23 11:01

樓主真係好犀利~~~
作者: 看海看船    時間: 2009-1-23 11:34

SuP *_____*
快D p0st :)

作者: 鷹狗    時間: 2009-1-23 11:37

sup

作者: maifai    時間: 2009-1-23 19:32

haha .    第1次表白已經成功勁野 ;D

10po ;D  快d post .

作者: *3*hei    時間: 2009-1-24 18:38

suP `

作者: 斯文人    時間: 2009-1-24 18:38

無na?
sup`;

作者: 清掉怪獸    時間: 2009-1-24 20:26

幾時有;

作者: Catcat    時間: 2009-1-25 00:39

勁!
第一次就得*0*
不過我都係鐘意人地表白多d-__-v

作者: 近鐵男    時間: 2009-1-25 01:03

Ch.2

個陣全班差吾多知道哂我地既野v3v 佢d所謂既兄弟又做左我兄弟-_-v

佢d兄弟個個都叫我做胡嫂 (因為佢姓胡拉) ; 之後個班主任竟然要調位.3.

軒同左個女仔坐; 個女仔叫ky. Ky後尾做左我最好朋友<3

而我同佢中間隔住個女仔; 即係我坐第二個; 佢坐第五個位.

個陣上堂我成日望住佢; 佢又真係同ky玩得好鬼開心. 整到我嬲嬲地-3-

番到屋企等佢打比我拉 (因為佢媽set左屋企電話要有pw先打到)

之後佢終於打左泥喇; 個陣我既語氣就係勁吾開心; 佢就勁興奮-_-

軒: 老婆老婆我今日好鬼開心阿;

我: 點解 ?

軒: ky同我講左好多野阿haha

我: 頂.甘你去搵佢囉!係甘   (之後cut左佢線)

佢就係甘打泥我屋企; 我直情叫我工人同佢講話我訓左-v-

之後佢就係msn留左段野比我喇
作者: 近鐵男    時間: 2009-1-25 01:17

引用:
SUP您
thanks.

作者: 近鐵男    時間: 2009-1-25 01:18

引用:
haha .    第1次表白已經成功勁野 ;D

10po ;D  快d post .
可能個陣都係玩玩下嫁咋v3v.

而家諗番起其實以前做好多野都好傻(:

作者: 近鐵男    時間: 2009-1-25 01:18

引用:
勁!
第一次就得*0*
不過我都係鐘意人地表白多d-__-v
其實我都係;D

旦係個陣真係想同佢壹齊. 又吾知佢想點甘.

作者: 舊時情    時間: 2009-1-25 01:22

sUP你`
好睇`

作者: 盲公開眼    時間: 2009-1-25 01:23

真係好頂癮
作者: 近鐵男    時間: 2009-1-25 22:12

引用:
sUP你`
好睇`
thanks.

作者: 天人    時間: 2009-1-25 23:20

suP p0Z<3

t0 be c0n.?_?

作者: 梨花蘭    時間: 2009-1-26 00:23

我想知佢全名係咩0口0
胡咩軒?.?

作者: 日之久    時間: 2009-1-26 00:26

係得既你
作者: 近鐵男    時間: 2009-1-26 19:52

Ch.3

個陣時要揀中學喇; 我知道佢壹定會讀band 1既中學.

佢想讀果間中學隔泥就有間band 3既中學. 個陣真係好傻

因為我吾想同佢中學之後會分手. 我真係好愛佢. 我就諗住讀果個band 3中學.

個陣係諗到睇埋地圖搵個間band 3中學同佢間學校距離有幾遠喇.

旦放榜個日知道左自己入左間band 2頭中學我亦無吾開心; 因為ky陪<3

係小學最尾個日; 個班主任知我同佢拍拖就玩鬼我地orz.

叫左我同軒壹齊拎野; 個陣先知道就真要分開可能會小左好多時間見.

我: 上左中學之後可能好小機會見喇..

軒: 我地可以約出泥見嫁麻; 妳都傻傻地既

之後拎左d簿之類. 佢幫我拎左好多. 因為怕我拎太多會好重

暑假期間; 我同佢都係成日去睇戲嚕v_v 個陣愈泥愈怕無左佢.

我記得個陣係葵芳睇. 睇完戲佢要去中環搵人. 我就番屋企

入到地鐵站. 係月台. 我往荃灣方向. 佢就往中環方向

我地係個月台度對望. 竟然係我走先. 壹上左mtr即刻拎番轉頭望住佢.

佢望住我笑. 個陣好吾開心. 係度自己喊. (同佢拍左甘耐第壹次喊咋)

番到屋企msn. 我講左分手.. ha竟然係我講分手.

呢段初戀完左lo. 而家同佢仲係朋友泥 <3
作者: 我係第一名    時間: 2009-1-26 22:13

好好睇啊.333."
不過有d吾明;]`
ch2你話佢系MSN到留左段野比你,
甘係咩牙?_?
仲有仲有xdd.
點解你同佢講分手既-v-`
覺得自己好煩tIm-,-v
SUPPPPPPPPPPPPPPPPPP:D`

作者: 近鐵男    時間: 2009-1-28 01:44

引用:
好好睇啊.333."
不過有d吾明;]`
ch2你話佢系MSN到留左段野比你,
甘係咩牙?_?
仲有仲有xdd.
點解你同佢講分手既-v-`
覺得自己好煩tIm-,-v
SUPPPPPPPPPPPPPPPPPP:D`
ch2佢係msn留個段野我都搵吾番lo.

不過都係哄番我又解釋又叫我原諒佢拉;>

我記得個陣好驚佢會講分手.會吾要我-v-

況且人地話可風好多令女. 佢個樣又吾差.

而且其實我好肥-,- 我都吾知點解佢會愛我:p

所以個陣因為驚上到中學佢會有第二個所以講左分手.

反而講左分手我同佢都無吾開心-,- 佢而家又真係有好多女仔中意囉-_-v
作者: 雜賓能    時間: 2009-1-30 18:57

五錯五錯*V*
加油;)

作者: 手指尖    時間: 2009-1-30 22:35

你住係葵盛果邊*V*?!;
d學校名好似好近我-3-!*
作者: 排煩惱    時間: 2009-1-31 13:11

我都系讀葵涌個邊咖*v*
幾好睇..
sUpp0rT..
作者: ciwing    時間: 2009-1-31 14:13

好好睇牙=]
10 p0你牙.''

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0