標題: 老公出面有女人五年, 老婆有無可能唔知道?? [打印本頁]

作者: 同人唔同命    時間: 2008-8-15 16:45     標題: 老公出面有女人五年, 老婆有無可能唔知道??

如果你自己個老公做野平時做得好夜,

但出面已經同第二個女人一齊左5 年有多, 仲叫埋個女人做老婆,

個男人結婚結左11年, 有個8歲既小朋友,
而其實每個星期有兩三晚都係陪個女人, 不過唔會過夜,

大時大節, Such as 男人生日, 情人節, 聖誕節都係陪個女人,

做老婆既有無可能唔知道? sense唔到?~!~
P.S. 已經無同個老婆做愛好耐~
作者: 幾乎    時間: 2008-8-15 19:29

可能係個老婆已經覺得佢無藥可救,為左個小朋友就忍呢。

又或者個老婆自己係出面都有一個,二個鬥玩囉。
作者: 同人唔同命    時間: 2008-8-15 20:53

你覺得做老婆既無可能唔知道?!~~
作者: 陳小明    時間: 2008-8-15 22:37

如果要真係呃你....有可能唔知的
作者: 同人唔同命    時間: 2008-8-16 23:38

但如果個男人由結婚個一刻個頭兩年開始,
已經開始有婚外情, 分別試過同過幾個女人一齊,

直至遇到而家呢個女仔, 對佢好到不得了, 定晒性, 無再溝女,
比晒的時間佢, 自己個仔都唔陪,

其實個男人仲愛唔愛自己個老婆?
作者: 朋友引線    時間: 2008-8-17 00:59

有好多時扮蠢咋
作者: 同人唔同命    時間: 2008-8-17 16:34

你意思係個老婆扮蠢????
作者: Hammed    時間: 2008-8-17 16:43

我覺得樓主就係第三者,不是老婆身份,right?
作者: Give_up    時間: 2008-8-17 23:43

我贊成k1219講, 其實點會唔知, 但為咗到家個老婆先忍, 個小朋友都好慘!
作者: yeahty    時間: 2008-8-20 14:59

做老婆既無理由唔知.. 除非佢扮無知..
作者: 女皇銀禧    時間: 2008-8-20 17:07

呢個唔係樓主你自己呀。如果唔係都唔會今清楚人地的習慣。
作者: Jason174894    時間: 2008-8-21 20:26

如果我係果個老婆;
層樓係我名.(可能仲供梗)
個個月人工大半我收咗.
幾份保險都要個老公供.
計過筆數.着數過離婚嘅.我咪隻眼開隻眼閉囉.
離婚......咪盞益咗D狐狸精.
總好過四圍沙沙滾.唔知惹埋D咩病返來.起碼佢玩完都仲識返屋企.返到來都仲要睇我面色做人.

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0