標題: 紙巾問題 [打印本頁]

作者: yesyes    時間: 2008-8-12 18:47     標題: 紙巾問題

我想問下各位姊妹去公眾廁所或者商場d廁所如廁後,會唔會用佢地provide 果d 一卷卷紙巾抺下面呢?
我成日直覺果d 紙巾 好似唔係好乾淨禁!(商場果d 都好似好d,公廁就真係好似幾 dirty 禁)
唔知你地係唔係禁諗呢?
作者: 澤高妹    時間: 2008-8-12 21:23

吾會LA......超DIRTY

不過有時無晒紙巾
逼於無奈都要
作者: sa*sa*    時間: 2008-8-12 21:50

我都覺,所以我一般都唔會用那d,自傋紙巾。
作者: 月光    時間: 2008-8-12 22:04

係好污糟
仲會甩d塵出黎
飛黎飛去
作者: 沙沙    時間: 2008-8-12 23:10

我唔會直接用外露出黎果間, 會MEET走佢用後面果幾格, 咁樣感覺上會乾凈d!  同埋其實商場廁所d廁紙流量都好高, 所以唔需要怕佢會痴塵
作者: yesyes    時間: 2008-8-13 00:13

禁如果真係用左果d 唔乾淨紙巾抺,會唔會攪到下面好容易有菌呢?
如果你地真係冇無晒紙巾,你地會選擇唔抺定係用果d紙巾抺呢?
作者: wara    時間: 2008-8-21 13:16

我多數都會自己的 tissue.
作者: 絕不輕鬆    時間: 2008-8-31 22:47

有次用左公廁d 廁紙...
用o個時都有d 猶豫....又厚又黑....想唔用...
但自己又冇拎紙巾出街...

用完~~
痕到不得了~~
又要睇醫生囉.....
真係唔用好過!!
作者: 本拿比    時間: 2008-9-1 11:44

我唔會用啦
次次都係用返自己包紙巾的
淨係洗完手沫手果陣先會用佢D抹手紙
作者: 千里行    時間: 2008-9-4 17:26

就算用...都唔用最前果幾格....
作者: 眼眼    時間: 2008-9-6 20:24

前幾日有newspaper講,公廁provide既tissue paper係勁污糟,
外露出黎既會有好多germs,同埋好多都係一卷卷d人用手撕既,
人地手上既germs亦會''痴''左起下一格紙巾上面,
所以到你用既時候係超dirty!!!

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0