標題: 去韓國,你地會必買邊個牌子既護膚品呢? [打印本頁]

作者: 第一次    時間: 2009-2-19 13:26     標題: 去韓國,你地會必買邊個牌子既護膚品呢?

我3月可能去韓國旅行,

如果係你地會必買邊個牌子既護膚品呢?

仲有,邊度買最平^0^?
作者: hereMe    時間: 2009-2-19 14:20

Skin food,missha,雪花秀
感覺上最出名都係呢d
作者: 眼眼    時間: 2009-2-19 14:43

Skin food只係HK$50一盒,仲有勁多野送
作者: yubibi    時間: 2009-2-19 14:45

雪花秀
作者: 不過不失    時間: 2009-2-19 15:08

一定要買skinfood 因為真的比香港便宜很多差不多1/3 價錢。
而已他們最多sample 送呀!!
作者: yama    時間: 2009-2-19 15:50

去年我去韓國買了skinfooX ,價錢比hk 便宜,都幾用,尤其指甲油。
作者: 狂人    時間: 2009-2-19 16:52

isa knox都不錯呀
作者: B媽    時間: 2009-2-19 17:55

雪花秀, skin food, ettude house, innisfree, tony moly
作者: 好*放縱    時間: 2009-2-19 18:00

我推薦 skin food 又平又好用,又多種選擇
作者: 大王    時間: 2009-2-19 18:00

雪花秀 & (skin food <~~ 勁平,係三分一價錢!)
作者: 甜梨    時間: 2009-2-19 18:04

SKINFOOD, MISSHA, THE FACE SHOP 呢D產品係果邊買平一半以上,好抵買AR!你去明洞買LA,果度最平同埋會送好多SAMPLE!
作者: 苦公    時間: 2009-2-19 18:06

明洞同機場的dutyfree,邊度低d,多d simple送
作者: 配角1    時間: 2009-2-19 18:09

skinfood同the face shop~
我記得tfs門口成日有sample派架~

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0