標題: 有無 Jabushe Fans?分享下 [打印本頁]

作者: 狂人    時間: 2008-7-11 22:31     標題: 有無 Jabushe Fans?分享下

我用緊 eye cream 幾日, so far 幾好

有無人用過旗下其他產品?分享下
作者: 斯文人    時間: 2008-7-17 10:18

我用緊洗面, eye cream 同 day&nite softcream, 由4月中開始用, d朋友話覺得我塊面好左, 唔知係因為做laser定乜呢. 但佢支softcream好o岩我.. 我而家唔使搽咁多支野..

eye cream又唔多覺係好有分別咁, 可能我本身好多眼紋, 我諗要等多半年至知有無明顯改善. 但佢洗面同softcream我就覺得好好, 搽完有少少吉吉地, 但好補到濕, 我都有加埋b5打低架. 就算之後make up都唔會一舊舊囉..

toner我無用過...mmm..
作者: yubibi    時間: 2008-7-17 11:43

甘貴=.=
唔好用就假啦-3-"
作者: 凡人    時間: 2008-7-17 18:51

我用緊EYE CREAM & SOFT CREAM,保濕幾好
作者: 狂人    時間: 2008-7-17 21:05

暫時有讚冇彈喎
作者: lokdog    時間: 2008-7-18 11:03

我只系用緊eye cream sample,  好補濕, 用完幾個鐘後都無猛住感覺, 都想試下其他野, 好似好多人讚.
作者: yanyan    時間: 2008-7-18 15:45

搵到呢個帖好開心﹐我宜家試緊EYE CREAM﹐差唔多2星期了﹐去蚊幾好﹐價錢又合理﹐想買貨SIZE﹐同埋對SOFT CREME有D興趣﹐請問用過的姐姐﹐SOFT CREME去幼紋仔同收緊功效如何﹖
作者: 露東亞    時間: 2008-7-20 22:51

我搽左1個月Soft creme, 只系晚上搽, 我第二朝起身d皮膚仲好好,覺得支野好補濕. 我e家化妝上粉貼左, 吾會成日有d乾紋走左出泥, 毛孔都細左少少.
作者: keko    時間: 2008-7-21 12:05

我用左隻eye creme 4個月, 我d眼紋真系淡左好多好多!!!!!!!  仲好補濕. 我好多朋友e家都用緊 !

不過我最鐘意隻soft creme面霜, 好多朋友都話我d毛孔細左滑左, 無再脫皮同少左d乾紋 !!!   
作者: 斯文人    時間: 2008-7-21 16:07

我早上搽soft cream, 夜晚搽 day&nite cream
效果會更明顯..
但soft cream超正呀真係, 皮膚滑左, 又唔係greasy..
我而家只係搽佢, 不過day&nite cream都好"吉"架

我都想試隻toner tim

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0