標題: 老手回歸大典,日日送你雙經一個! [打印本頁]

作者: 泰斗不星    時間: 2008-12-17 11:25     標題: 老手回歸大典,日日送你雙經一個!

gm封哂d bug我日日玩又點話
作者: 伊藤綠    時間: 2008-12-17 20:17

日日?
唔好傻啦

hp唔會咁好的
作者: 極速小丑    時間: 2008-12-19 14:02

我兩隻ac都3個月冇on
而家日日用完佢地D雙經就即刻停
作者: ~Yan~    時間: 2008-12-19 21:07

乜你仲玩緊
作者: 極速小丑    時間: 2008-12-19 21:46

冇野做, 班中三仔叫過我試下玩cso, 玩左一陣就唔想玩
1942裝左翻版, 玩唔到online, 又唔想用vlan
Cod5, Cod4一樣, bf2隻碟係英國, 唔想裝免cd費事下次更新有麻煩
CoH單機, lan先好玩, online成日有人走場
WarIII完全冇人玩三國, KYO都冇

見到有免費雙經, 先每日玩番3粒鐘
作者: ~Yan~    時間: 2008-12-19 21:51

我同你差唔多
班無乜技術正係識買awp屈機的傻仔同學猛咁叫我玩cso..
不過我真係打死都唔玩- -
真係玩cs都係玩server版,多數去eBZone 同times server ,叫Js。 (不過前果幾日見到唔知係撞名定係有人抄我個名 )

我都有玩1942 - -
不過我就係唔知到底有咩咁好玩- -
比我鍾意cs多d喇
作者: 極速小丑    時間: 2008-12-19 22:31

1942玩戰機架
甩尾  跟尾  反肚  SHARPTURN , 好捉心理架
作者: ~Yan~    時間: 2008-12-19 22:48

邊一場戰役

我只係怕我張6200A 飛飛下會畫面停頓
作者: 極速小丑    時間: 2008-12-20 03:34

midway wake guad iwojima bocage kharkov kursk battleOfBritain
仲有Operation of market garden
作者: ~Yan~    時間: 2008-12-20 12:13

唔識渣飛機

搞到成個傻仔咁

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0