標題: 迪維斯入埋皇馬,前線咪太多人? [打印本頁]

作者: PM    時間: 2009-2-18 16:59     標題: 迪維斯入埋皇馬,前線咪太多人?

迪維斯入埋皇馬,前線咪太多人?
預計下季正選應該冇乜可能)

卡斯拿斯
        沙治奧拉莫斯   比比   簡拿華路   軒斯
               洛賓        狄亞拉         史奈達
               魯爾      雲尼斯達羅    迪維斯
後備:
                       杜迪克
      德倫特  梅斯達    查維加西亞   托利斯
           雲達華治    加高    古迪   
           沙維奧拿  亨特拿  希古恩
作者: PM    時間: 2009-2-18 18:03

我出post,大家十卜下啦!thx!
作者: mmbil44    時間: 2009-2-18 18:09

朗尼唔係都去皇馬咩
不如加埋呀
作者: englishsongs    時間: 2009-2-18 19:06

沙維奧拿已經係走梗,
不過都唔覺得真係入到泰維斯
作者: weekend    時間: 2009-2-18 21:56

好難入到佢啊
作者: PM    時間: 2009-2-18 22:00

以為呢個post無左.多謝你地!
作者: englishsongs    時間: 2009-2-18 22:12

而且你個陣有好多嘢未考慮
作者: squareTime    時間: 2009-2-18 22:14

德倫特有咩可能打右閘
作者: martinO    時間: 2009-2-18 22:15

排錯位,查維加西亞同德倫特
野免都88,T32黎都冇壞
作者: Yanomi    時間: 2009-2-18 22:24

加雷 馬些路 迪亞拉 沙家杜 迪拉烈特 仲有幾個B隊。。
作者: PM    時間: 2009-2-18 22:25

加埋C朗後:
                                卡斯拿斯   
               沙治奧拉莫斯   比比   簡拿華路   軒斯
               C朗拿度    加高   迪亞拉   洛賓
                   雲尼斯達萊  迪維斯

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0