標題: 巴塞開始響起警號喇.. [打印本頁]

作者: 小墨    時間: 2009-2-22 06:01     標題: 巴塞開始響起警號喇..

係加泰隆尼亞打呲戰中..
今日主場既巴塞輸比榜尾既愛斯賓奴2:1

真係好失望
全場射門數好似係嬴16:3..
但咁樣俾人入兩球
第二球完全抵死..v.v又發作
但反映今季巴塞後防真係唔掂..
碧基我覺得未夠班..或者咁講..未夠經驗
卡沙里斯我就覺得完全唔掂.但今場冇出就另計..
馬昆斯好鬼飄忽
隊友又岩岩傷完
但再唔執執佢去到歐聯都幾麻煩

前面冇左小白之後
突破比較好既真係得番美斯..
可惜今日美斯真係麻麻
幾下都過唔到..似乎比人捉到路
伊度奧同亨利都打唔到應有既水準

當然啦..基達咁早俾人趕出場係呢場波既關鍵
場波火藥味都好重..
我諗成場波最少有8張黃牌飛左出黎
呢場波睇黎係哥迪奧拿遇到最大既問題喇..
輸兩球既時候
佢果斷咁換走伊度奧.換古裝人入黎博..
雖然冇入波.但古裝人勤力搶番唔少攻勢.值得一讚..

後防的確係今季巴塞能否嬴聯賽..什至雙冠既一大隱憂..
你唔可能期望場場都以攻代守.
後面輸幾多..前面入番幾多補數
依家唔係打機呀大佬..做唔好防守..前面踢到識飛都冇用啦唉

依家連聯賽都俾皇馬追到得番7分到..唉.你都咪話唔危險
作者: glomy435    時間: 2009-2-22 06:35

球証+愛奴球員踢得茅
巴塞球員一做波就比人整跌
點組織攻勢
作者: 酸甜人生    時間: 2009-2-22 06:40

1. vv呢球係低能, 但不可以就此忘記他今季對巴塞的負出
2. 卡沙利斯完全唔得? 唔認同!
3. 哥帥調動算係夠果斷同正確, 但係當美斯都搏到抽筋咁滯都唔換卡基出0黎試0下, 呢點佢又唔夠大膽wor
4. 其實都唔駛太悲觀, 傷兵多0左, 跌watt少不免, 見到球員心態都冇乜大放鬆
作者: 木頭人    時間: 2009-2-22 06:49

唔好唔記得
皇馬無可能繼續場場贏的
佢地連勝9場我地先失5分
依樣都好勁,贏到西甲係實至名歸
對巴塞隊波的鬥心要有信心

輸波姐,唔好輸勢,品
作者: 我係第一名    時間: 2009-2-22 06:51

繼續煽動d不安情緒 真係爽
作者: Iluvit    時間: 2009-2-22 07:09

哥迪奧拿真係要好好調整班球員,
今埸巴塞班球員既默契唔係好得,
一係傳過龍,一係俾人折到
作者: BB姐    時間: 2009-2-22 07:18

巴塞會唔會之前鋒芒太露、宜加先黎考驗佢地
今場球証自己都失哂控
愛奴球員下下都做戲,真係好克人憎
V.V今場終於犯大錯,最怕佢係咁

聯賽次要,歐聯先最重要,但宜加士氣先黎跌,真係要睇下哥生既功力

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0