標題: BookFest @ 會展 -- 12 月尾 [打印本頁]

作者: is^^me    時間: 2008-12-6 00:02     標題: BookFest @ 會展 -- 12 月尾

唔知係咪年年都有?
有冇人去過?
值唔值得去?

http://www.bookfesthongkong.com/
作者: 難忘清香    時間: 2008-12-6 10:22

D書無得買?@@
作者: 出東海    時間: 2008-12-19 17:17

上年都有個冬季書展,個場又細,又冇乜書...仲要$20 入場費

入面賣既書同你去各大書局買既冇乜分別, 將 d 入場費拎去捐左佢好過...
作者: panmen    時間: 2008-12-19 17:52

舊年去過,搵笨

不過如果想搵個地方行下就無所謂
作者: 難忘清香    時間: 2008-12-20 15:20

原來呢個書展咁少書睇ga
作者: 老日翔    時間: 2008-12-21 05:38

超閱世界 BookFest@Hong Kong 2008

2008年12月20-28日
香港會議展覽中心5號展覽廳
 12月20-21日 10:00am – 10:00pm
 12月22-24日 10:00am – 9:00pm
 12月25-27日 10:00am – 10:00pm
 12月28日 10:00am – 5:00pm
門票於11月21日起在大眾書局各分店有售
 成人票 港幣 $20
 小童票 港幣 $10(適用於3-11歲之小童)
 (3歲以下小童及65歲或以上長者可免費入場)
作者: 焚化爐    時間: 2008-12-21 08:31

有d英文書幾抵...
作者: c9vc9    時間: 2008-12-21 10:22

我想知道一般HK流行小說(e.g.林詠琛、鄭梓靈)果d,
呢個bookfest會有幾多折?
thx~
作者: 無得救    時間: 2008-12-21 11:28

不去也罷
作者: tea18    時間: 2008-12-21 14:57

還掂放假,去行下無所謂!  
好似7點後入場$10...唔知係咪?有無人知!?
作者: is^^me    時間: 2008-12-21 18:18

Thanks for 各位師兄姐意見.
個書展話英文小說買二送一, 我仲以為好筍.
尋日行過三聯, 原來自從佢哋早一兩個月做完 discount, 有啲英文小說仲放喺度做買二送一. 咁我唔洗去個書展都得啦, 仲慳番入場費.
就算啲書局依家唔做特價, 農曆年後都會做.
咁, 我都係唔去個 bookfest 囉.
作者: Littlejj    時間: 2008-12-21 20:47

Anyone went? Do they sell English classic books?
作者: 嫌普遍    時間: 2008-12-22 21:58

千其唔好去...   
勁搵笨....咁都叫書展...感覺係放間書店係會展就叫書展
好多新書都無...
只係一間放大左幾倍0既書店...不過你要先比$20
無特色又唔係特別平....之前其他書店減價仲平過佢
行左10分鐘走左

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0