標題: 習慣上拍賣網逛逛.... 但竟然見到一件東西... 我笑了.... [打印本頁]

作者: 迷路人    時間: 2008-12-14 22:07     標題: 習慣上拍賣網逛逛.... 但竟然見到一件東西... 我笑了....

我有個習慣會上拍賣網逛逛睇吓有冇合心水既
物品....哈哈... 我最愛睇由美國帶返黎放上網賣既產品.... 平多多唷...  
但在星期五的晚上在另一頁的拍賣網上竟然見到一件好熟的
物件..... 呢件係乜東東?? 它就是我送給另一個朋友的生日禮物.... 我感到好好笑也真是好邪...好恐怖...
點解要俾我睇到.... 呢個世界真系好細.... 網絡世界更加掂..... 大家估吓我是不是真系笑住對呢件事?? 可以給我回應嫁...
作者: 牙仔大    時間: 2008-12-14 23:09

如果係我...我會覺得無奈。
作者: 迷路人    時間: 2008-12-14 23:39

呢世一定好好過..... 哈哈哈 !!!!  啊媽有教不可以得罪女人... 仲要係靚既女人..
作者: 我不是傻    時間: 2008-12-15 09:25

我會bid番佢,等佢生日再送番比佢 (當然bid完後叫朋友幫您交收la.......如果您親身交收,除左會嚇親您個"friend"之外......下次佢生日再送番比佢個時就無哂"驚"喜la.....hahahaha  )
作者: ANbaby    時間: 2008-12-15 12:13

haha,其實是什麼東西? 你可以問seller 件物品在那裡買,看看他如何回覆?
作者: 迷路人    時間: 2008-12-15 12:25

hahahaha.. thank you ^^
作者: 我不是傻    時間: 2008-12-15 17:15

再"驚喜"d就係bid左之後....靜靜雞   寄番比佢  (不要在自己住或做野個區寄....如果唔係佢會知係您做 ), 呢d "friend" 唔使比面佢...寄番比佢 邪一邪佢 ...嚇暈 佢都好呀 (我係女人....係毒女人.....   , 您唔使對我好,我都會對您好.....但唔好得罪我law.....我.....好......毒......架  :smile_30: :smile_30: :smile_30: )

我覺得朋友送野比您係一份心/好意 ....唔岩用都唔可以咁做law.....唔friend都唔送野比您la....

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0