標題: 對於宜家青少年既衣著有感而發 [打印本頁]

作者: Yanomi    時間: 2009-1-4 12:49     標題: 對於宜家青少年既衣著有感而發

首先 其實我都只係一個17歲既青少年
其實我冇咩資格去批評時下既後生仔女
但係有時係街度睇到真係有d睇唔過眼
宜家d女仔 愛靚唔愛命咁
宜家冬天先得12,3度左右
仲著住d迷你短裙 熱褲
我有d同學都係咁 好似著到夏天去沙灘玩咁
當然我冇權管佢地著咩衫 但係佢地咁唔識照顧自己 真係...

作者: audixe    時間: 2009-1-4 13:24

有時都見到呢情況 唔只係後生仔女會咁
如果因為咁而病 我角得好onx

作者: Kitty0521    時間: 2009-1-4 13:45

佢地太唔自愛,,病倒要佢地父母俾錢睇醫生
作者: 黏貼膏    時間: 2009-1-4 14:10

我見過5x歲ge女人都係咁,嚇死左
作者: Yanomi    時間: 2009-1-4 14:42

也許上一輩對佢地影響甚遠
作者: Cyjess    時間: 2009-1-4 14:57

我唔係幫呢班女仔,不過呢D一定要有青春有身形先可以o甘著,不竟自己後生過,
作者: Kitty0521    時間: 2009-1-4 16:45

但係我見個d人著得好少囉..
較為守舊既父母會對佢地既作為加以反對
作者: 八方雲集    時間: 2009-1-4 17:44

呢個區真係好有趣,點解冬天一定要著好多衫?
著得多就代表保暖,著得少就代表好凍?
唔好仲咁守舊啦,保唔保暖係睇下你著咩物料既衫,而唔係著衫既數量
短褲同熱褲又點?你唔比人地著絲襪,長boot?絲襪同長boot可以好保暖
1件tee+牛仔褲又點?你唔比人地唔覺得凍?

就當個女仔只著熱褲,無絲襪,無boot,個男仔只著短tee,咁又點?代表佢好凍?
你怕凍唔代表人地怕凍,唔好將自己既感覺套落人地身上好無
作者: 張君雅    時間: 2009-1-4 20:24

都係fashion姐
我覺得冇咩野
太守舊喇
作者: 小動物    時間: 2009-1-4 20:36

腳凍係咪會傷風?

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0