標題: 有無試過check 男友電話,銀包 or 電腦... [打印本頁]

作者: 無師自通    時間: 2009-2-21 12:17     標題: 有無試過check 男友電話,銀包 or 電腦...

有無試過check 男友電話,銀包 or 電腦...當妳懷疑佢有古怪, 可能有第三者既時候.  偷睇人野係咪無道德,妳地會唔會o甘做?
作者: KC先生    時間: 2009-2-21 13:14

冇懷疑過佢, 但係都試過咁做.... 因為八卦...
作者: xxx洞    時間: 2009-2-21 13:17

同ex一齊一年八個月
check過兩次
兩次都係佢戈排好古怪我忍唔住去check佢
兩次都俾我發現有其他女人
但點講,check佢野係唔啱,我事後都有為呢件事同佢say sorry
作者: o個一道    時間: 2009-2-21 13:28

我會在他面前看他的電話,電腦

他說無論我看多少次都會找不到我想找的東西,嘻嘻
作者: 股場失意    時間: 2009-2-21 13:54

我係男~ 我會俾我女朋友睇~睇我save低咗佢send俾我既message~
作者: 沒有欺場    時間: 2009-2-21 14:04

我都係俾我女友check過我電話一次
果次我發脾氣 同人sd sms
跟住佢話要睇我就俾佢睇左
作者: 新學期    時間: 2009-2-21 14:20

試過cheak佢電話,好奇心想知佢同邊個sms
電腦同銀包都唔洗點cheak,同佢1齊住咩都知道哂
作者: May55    時間: 2009-2-21 14:21

佢偷食之前從未試過
佢偷食之後不停地做
我頂唔順先變到咁痴線
分左手
作者: 三太    時間: 2009-2-21 14:59

基本上日日睇佢e-mail同電腦﹐
但唔係偷睇﹐而係佢條友根本懶得覆E-MAIL﹐所有公事私事的E-MAIL好多時都係佢講我打﹐幫佢出下報價單﹐而且我地一齊住都冇分你定我。
銀包電話佢有時都俾我袋住﹐咁我又無乜特別去CHECK﹐
因為我完全諗唔到佢仲有乜時間去偷食
作者: 周少    時間: 2009-2-21 15:02

有啊,
佢話冇所謂,我鍾意睇就睇
作者: 雪兒    時間: 2009-2-21 15:38

間唔中會咁做..但係唔係因為懷疑佢...係好奇姐
即使佢唔係好想俾我睇.....但係佢最係都會俾

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0