標題: 有個問題令我好困擾....... [打印本頁]

作者: 三太    時間: 2009-2-21 18:47     標題: 有個問題令我好困擾.......

我同我男朋友拍左兩個幾月拖...一開始時其實都知道佢同我唔多夾...
因為我係屬於動,佢屬於靜....
而且佢既性格係唔會管束我..就例如我話去玩,佢唔會阻止,佢仲會一早訓唔會打比我..
佢對我好似唔多著緊..對我講過既說話又唔多上心..
次次都要我提...提完都冇做....但我知佢係鍾意我既(感覺到)..
我唔知應該點...有時真係好唔開心.....我應該繼續定係早d離場?????
作者: 牛女    時間: 2009-2-21 19:29

Talk to him first
作者: blogblog    時間: 2009-2-21 19:48

你覺得唔緊你=唔愛你?
作者: 三太    時間: 2009-2-21 19:52

我已經講過...每一次都要我提..會好冇隱.............

每一次講..佢唔覺煩我都覺自己煩
作者: finder    時間: 2009-2-21 19:53

每個人性格都唔同架啦 你又唔係唔知!!!
而家比你去玩你又話唔緊你
到佢唔比你出去玩 一陣又會話佢煩又痴身
既然你地都一齊左啦 佢大大方方咁信你 你應該開心先係

不過你講到咁 可能係你地性格唔夾
呢樣野好難幫到你
作者: 戰鬥力    時間: 2009-2-21 19:57

唔夾真係好難攪, 除非大家都肯為大家作出配合去改善姐....
努力過.... 唔得... 心灰.... 米離埸囉.... 再努力下添啦!
作者: 三太    時間: 2009-2-21 19:59

最大問題係我覺得佢對我既事唔上心
作者: fififi    時間: 2009-2-21 20:49

我以前都係咁樣對我女朋友!人既性格就係咁!
得唔到手既時候就好肉緊!死都要得到!
但係到得到手個陣!又唔緊唔要!
作者: 藍梅lo    時間: 2009-2-21 21:18

你要同你男朋友講出這一個問題,搵出一個解決方法!

作者: 八方雲集    時間: 2009-2-21 21:26

我覺得可以再睇多一排先 ,講真冇理由一拍大家就會夾架wow, 夾e d 要慢慢培養~
作者: 抄寫中    時間: 2009-2-21 21:38

同樣相同例子......
其實好難管
男仔自己要主動

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0