標題: 分開了 原來有第三者 [打印本頁]

作者: 007    時間: 2009-2-8 12:56     標題: 分開了 原來有第三者

小弟見咁多人都分享自己經歷 我也想發表下. 兩年前 我同我拍咗3年的女朋友分手. 當初分手真係唔知咩原因. 問佢又唔應. 約佢出街 佢又話忙. 情人節倒數 又話親戚擺大壽 唔出得. 我係佢男友 , 當然唔可以懷疑. 亦都唔介意 , 靜靜咁聽佢電話. 佢慢慢唔聽我電話, 我又唔敢逼佢 , 我自己係度諗係米自己做錯咗嘢激嬲佢. 到過咗成個月, 係電話我終於問佢即係點, 佢都唔肯講分手, 只係話行唔到落去...我問佢係米我做錯d咩 佢又話無. 問佢係米鐘意咗第二個, 又話唔係.....  分開了後幾個月, 我見到佢同另外一個同事一齊, 我問佢 佢話係同我分開咗之後先開始........兩年來 我都好辛苦...好痛....成日覺得自己對佢唔好........但係今年年初,  偶然知道了...原來一切都是大話....佢當年同我分手前 已經同佢公司同事拍了兩個月...............................................知道一刻到現在都不敢相信, 曾經自己這麼相信的人....曾經也說很憎腳搭兩船的人 ...也是會這樣的對我...原來係大話連篇...

這兩年自己患上了抑鬱症, 久不久會發惡夢. 會驚醒.. 會常常覺得人地會呃我.
現在我有了新女友, 但心裡有了陰影...我很喜歡新女友 但不敢相信她...很害怕

感受唔係人人可以明白...唔係說要放開就放開這麼易.

很想同曾經這樣傷害過別人的你地講, 你地知唔知咁樣係害死人架..你地咁害人 ....一定會有報應的...
作者: 冰冰    時間: 2009-2-8 13:20

係愛情裡面...最接受唔到ge就係背叛....
當比最信任ge人一次又一次咁傷害自己..果種感覺真係好難受...永遠都活係lee個陰影低下....

我也是這樣....點樣去新生.....我都想知........
作者: 某人某地    時間: 2009-2-8 13:25

汲取教訓, 就等自己以後都帶眼識人
你唔會估到往後遇到o既人到底信唔信得過, 咁何不放心再信一次呢
世界上有太多西人, 係防不勝防的
你因為呢個人而患上抑鬱都太折磨自己喇, 依家都有左新女友, 就放過自己啦吧

2年前我都係俾人呃左, 一個大話之後又一個, 只係佢唔會知道我醒目到周圍都係線眼, 冇人會幫佢一齊呃我
自此我都唔敢信人, 亦好難開展一段新關係, 但你要明白咁樣只係困住自己, 要俾d衰人知道縱使俾你傷害過我都可以生活得好好
由得自己變成咁咪即係衰俾佢睇又衰俾自己睇
努力吧各位
作者: 牧羊人    時間: 2009-2-8 13:31

我都係比人呃過. 對人感到好疑惑, 點解一個鐘意自己既人會不斷講大話厄自己...
作者: 大葉    時間: 2009-2-8 13:50

比人呃過唔緊要
最重要係你以後唔好再俾人呃
振作起來呀!!!  

呢d女人不要也罷!
作者: 牧羊人    時間: 2009-2-8 15:26

信自己愛的人並沒有錯. 大家一齊加油啦.
作者: sa星人    時間: 2009-2-8 21:36

樓主,相信自己曾深愛過的人並沒錯。
咁你個ex同o個個同事仲有冇一齊呀?
作者: 零信心    時間: 2009-2-9 00:45

點解佢唔直接同你講分手
而要轉彎抹角咁講呢- -
作者: 007    時間: 2009-2-9 02:08

TO ROY717, she is still be with that bf....and i am working in same company too....

to ying., i dunno why she just escape.............................................................
作者: 007    時間: 2009-2-9 02:34

心裡面很難受 我同佢係同事 但係佢捨起我 而投向的也是同公司...最痛心  是個陣分咗手 仲問我借呢樣借個樣. 又想我幫佢問自己朋友買折頭野 而家諗番 人地已經同人一齊 我懵然不知 仲周圍頻撲去幫佢....
作者: 農家人    時間: 2009-2-9 04:40

樓主呢種人真係要鬧!!!!

你點可以唔相信身邊呢個???
佢有無做錯???
你唔可以咁樣對現在的她~~~
否則,你愛不下去,愛不長久
作者: 007    時間: 2009-2-9 08:08

咁 我又做錯什麼 嗰前度要咁對我呢....
咁係米我比我ex更值得鬧呢
又入我數...
什麼呢種人 唔呢種人 你就係聖人
作者: sa星人    時間: 2009-2-9 08:59

樓主,我反而想知道,你同你ex同公司拍左3年拖唔悶的嗎?日對夜對,一星期見足7日......

而佢離開左你同第2個同事一齊,唔怕比人閒言閒語既咩??

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0