標題: 貪得無厭肥田 [打印本頁]

作者: 南南    時間: 2008-12-26 08:02     標題: 貪得無厭肥田

<strong>思浩買俾佢份聖禮物應該唔平, 黑色水晶生果盆, 但肥田節目多次炸型, 不知所謂!   
作者: 發大頭    時間: 2008-12-26 09:01

抵鬧 ! 肥田影衰晒所有師奶,所有女人 !
作者: afa99    時間: 2008-12-26 19:43

佢一向都係咁既人,成日謀住其他人d野.
佢都問過口叫思浩留番d錢比佢仔女.
作者: 南南    時間: 2008-12-28 12:13

佢老公阿華哥唔知有乜感受呢, 老婆日日俾咁多人小!
作者: 手指尖    時間: 2008-12-28 17:51

肥婆田成日話窮, 想搵人着數, 討厭到死, 佢都算窮, 年年去旅行. 萬幾兩萬人工, 只是識陪笑, 一D知識都無, 吃蕉ar. 仲成日扮無知扮cute, 叫自已胖妺, 聽到作嘔, 肥婆就肥婆, 快D抄左佢.
作者: 大眾化    時間: 2009-1-2 21:39

正屋邨師奶,指定着寬身大T恤,原子窄腳貼身褲,人字拖

連黑水晶貴價嘢都唔識,重當普通平價雞嘢!係度炸晒型,死cheap精
作者: 發大頭    時間: 2009-1-3 12:18

佢睇死梁c ho 無兒無女,好似想人地遺囑落埋佢仔女
作者: 南南    時間: 2009-1-7 15:43

原來肥田都有睇呢到討論區, 尋日係節目自辯話無貪思浩 d 錢,大家信唔信!
作者: 豪裝家庭    時間: 2009-1-7 16:17

其實唔止呢度啲人鬧佢,出面有親子網站都係話佢愈來愈貪心,仲比埋條link嚮B浩個Blog度,真瘀!
作者: 發大頭    時間: 2009-1-7 17:32

抵鬧 ! 肥田影衰晒所有師奶,所有女人 !
作者: 南南    時間: 2009-1-7 17:34

原來肥田都有睇呢到討論區, 尋日係節目自辯話無貪思浩 d 錢,大家信唔信!  
作者: 發大頭    時間: 2009-1-8 12:23

請問仲有邊度有人鬧佢,有無條link 睇吓?
作者: 南南    時間: 2009-1-8 13:43

佢老公阿華哥唔知有乜感受呢, 老婆日日俾咁多人小!  
作者: 發大頭    時間: 2009-1-8 13:51

請問仲有邊度有人鬧佢,有無條link 睇吓?
作者: afa99    時間: 2009-3-16 16:06

佢一向都係咁既人,成日謀住其他人d野.
佢都問過口叫思浩留番d錢比佢仔女.

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0