標題: 點解0的人挑機可以咁... [打印本頁]

作者: 牛命    時間: 2008-10-13 21:47     標題: 點解0的人挑機可以咁...

話說今日打gvg...有4機兩條line...
得自己一條友打電腦...輸0左...
咁0岩有條友坐落0黎...
挑佢機...我用master 佢用v2...佢打到最後廿秒我死0左一部佢紅血...
佢就係咁走...最後得返4秒終於ko 0左佢...

跟住佢再挑...用神盾...
一路打就一路走...
記住...
係佢挑返我呀...
time over 我死一部佢死4部...

跟住佢又再挑...
記住...
又係佢挑我呀...又係用神盾...
今次差唔多係打都唔打就係咁走...係咁0係度飛走...
time over 我一部都冇死 (係淨係中0左佢兩野assist...其他一槍都冇中過)....佢死5部...
之後條友走0左...

都唔明條友...明明係兩條line...唔夠打咪打電腦囉...
挑機又係咁走...
0係度拖到time over 同我燒銀紙...
作者: 八記    時間: 2008-10-13 23:10

打盟主唔走比你打 你盟主都追唔到人就你問題拉
作者: 牛命    時間: 2008-10-13 23:18

走唔係問題...
但係佢打都唔打就係咁飛走...
咁挑0黎做咩...
作者: 懶洋洋    時間: 2008-10-13 23:25

又不是freedom / zeta  

master追不到機真的是你問題

其實倒轉一下你用其他機別人用master  也許會明白一下走的人的心態...

最後我有一個疑問

你不會爆卒的嗎 (汗
作者: 吃好穿好    時間: 2008-10-13 23:27

點解2#同4#好似講到係樓主錯既- -
講真啦
對住格鬥機拉打係正常
但係拉打到time out- -
真係有D悶.....如果咁打法
同一部Wing較卒拉打對面兩部..自己邊拉邊偷炮射有咩分別
作者: 香香    時間: 2008-10-14 10:27

走唔係問題

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0