標題: 2k9 5000 ranking 樓下請入 [打印本頁]

作者: 陳單薄    時間: 2008-12-16 14:34     標題: 2k9 5000 ranking 樓下請入

請問有乜心得

要打得勁係咪一定要set playbook先得?????
作者: 陳單薄    時間: 2008-12-16 16:29

why this game so good, so few pp play lei?
作者: 五樓專家    時間: 2008-12-17 01:54

可以同你講冇人會set playbook 想高rank 請用強隊( 有爆樽人為佳 最新UPDATA 以SUN 為強, 但單天保依然以LBJ 同 KB24 為最)
老屈內線 用 half trap /FULL PRESS 混用, 用多D RB 夾, 之後人手偷波
playbook ?? 俾人偷左波都唔知咩事 按B 做單擋實際好多
同埋較電腦mark 調人 最緊 之後自己控制內線守 總之唔好人手守(除非用LT 好熟.但內線守都係俾電腦守好D..特別用強隊)  
同埋內線強攻(高RANKED 多數內線佔7 成打上 可以自己睇下..)...  唔好射外圍 除非你好有心得/大空檔
重有偷跑 全場緊迫 混用就得

但以上全為勁人打法 打籃球game 打到咁 不如唔好玩

改返 免得俾人X
作者: 陳單薄    時間: 2008-12-17 03:55

閣下好似好 x 有心得
請問你rank 幾多

gametag係咩

thx for reply la.
作者: 雙重打擊    時間: 2008-12-21 17:58

推介你地用下magic, hawks, jazz
magic有howard爆籃底, 係唔係都爆樽, 爆唔到都draw到foul
hawks有josh smith係入面爆, 外面又有joejohnson同埋mike bibby
jazz 有korver d 3分都幾準~
作者: 7B    時間: 2008-12-22 17:02

chao06, 我同你打過wor......你仲add左我好友添呀~

得閒打番場~

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0