17 12
發新話題

澳門地頭蟲…有咩疑難可以問我ga…

澳門地頭蟲…有咩疑難可以問我ga…

我係澳門地頭蟲…
有咩疑難可以問我ga…
其實澳門係一個好有特色ge地方…
食野并唔係最重點…基本上澳門有..香港一樣有!
係澳門有咩做..我覺得係影相…
如果係港澳碼頭落船…你可以坐3號or 10號巴士係新馬路落車…
正常人都會去議市亭前地(新馬路)…
知唔知點解丫?因為個區集中左好多特色建築物…亦係人流最旺ge地段…
巴士費已經加左價…  每程$3.2...已經唔係昔日ge 每程$2.5...當然離島另計~!
去澳門最好買番本最新ge旅遊指南啦!只係單買地圖根本係唔足夠!
重點係澳門d個地方你係唔會只去一次!如果有心去了解澳門ge獨特文化,你一定會樂而忘返…

p.s>>有咩想問,隨便問…我會盡力答你ga.!

請問 : 澳門---->拱北          拱北---->澳門        什麼時侯過關少d人      
           澳門--->拱北   15:00~16:00  /  22:00~23:00           可以嗎
           拱北--->澳門   12:00~13:00  /  15:00~16:00           可以嗎

2月7日會到澳門還可玩煙花嗎?

請問澳門有什麼手信值得買??

想請問一下2月14 日, 澳門有沒有什麼特別節目?  
另外, 多唔多人去餐廳食晚飯慶祝?? 我怕人多要等好耐 OR 要BK 位   

THANKS!!

1/14 都市日報推介澳門的食市
地頭蟲先生, 可否證實一下, 以下是否名副其實, 好食, 值得去試....謝謝~

1) 巷仔秋記大牌檔
    十月初五街 64號巷仔 (舊黃枝記斜对面)

2) 灶記咖啡室
    青州大馬路 (聖德蘭學校側)

3) 龍華茶樓
    罅些喇提督市北街 5號

4) 余保和涼茶世家
    連勝馬路 95號 C (竹林寺对面)

5) 坤仔美食
   青州大馬路 354號輝滿閣地舖 (新華學校对面)

請問邊一間賭場最容易贏錢呀?

邊間酒店最平呢...同埋賓館呢...要澳門半島果邊喎

請問氹仔有咩好食?

請問 : 澳門---->拱北          拱北---->澳門        什麼時侯過關少d人      
           澳門--->拱北   15:00~16:00  /  22:00~23:00           可以嗎
           拱北--->澳門   12:00~13:00  /  15:00~16:00           可以嗎

2月7日會到澳門還可玩煙花嗎?

請問澳門有什麼手信值得買??

想請問一下2月14 日, 澳門有沒有什麼特別節目?  
另外, 多唔多人去餐廳食晚飯慶祝?? 我怕人多要等好耐 OR 要BK 位   

THANKS!!                                                                                                                                                                                                                       

1/14 都市日報推介澳門的食市
地頭蟲先生, 可否證實一下, 以下是否名副其實, 好食, 值得去試....謝謝~

1) 巷仔秋記大牌檔
    十月初五街 64號巷仔 (舊黃枝記斜对面)

2) 灶記咖啡室
    青州大馬路 (聖德蘭學校側)

3) 龍華茶樓
    罅些喇提督市北街 5號

4) 余保和涼茶世家
    連勝馬路 95號 C (竹林寺对面)

5) 坤仔美食
   青州大馬路 354號輝滿閣地舖 (新華學校对面)                                                                                                                                                                                                                       

請問邊一間賭場最容易贏錢呀?                                                                                                                                                                                                                       

17 12
發新話題