發新話題

東京自由行...7日6夜...17-23/3

東京自由行...7日6夜...17-23/3

hi~我地係兩個女仔第一次京自由行...76...17-23/3, 行程如下, 請指教以下行程, 有甚麼要更改呀^^
請問知唔知幾時有櫻花呵?會唔會將看櫻花行程放最後....是否好些?

仲有呀...有咩特色景點及地方建議我地去呵?

我地航班如下:
17/3....JL8730.....0150/0630
23/3....JL8739......2030/0030(24/3)

酒店:Hotel Vintage Shinjuku

Continue~

Day 1:17/ 3/ 2009(二)
淺草、上野、池袋
(1)淺草
仲見世通土產商街、淺草觀音寺
(2)上野
阿美橫丁、百果園、志村商店、饅頭店、恩賜公園
(3)池袋
Namja Town:餃子、雪糕、和式pizza、無敵家拉麵

Day 2:18/ 3/ 2009(三)
築地、銀座、東京鐵塔、台場
(1)築地
壽司大、丸武玉子燒、野口屋豆腐
(2)銀座
Tokyu Hands, Fancl House
(3)東京鐵塔
開放時間:0900-2200
(4)台場

Day 3:19/ 3/ 2009(四)
Disneyland
開放時間:0900-2200

Day 4:20/ 3/ 2009(五)
箱根溫泉、大涌谷
(1)大涌谷
觀光中心
(2)小涌谷溫泉樂園

Day 5:21/ 3/ 2009(六)
涉谷、原宿竹下通
(1)原宿竹下通
Paris Kids, SM2田園少女、Dasio 100元店, Hello Project Official Shop、Graniph、CORO chan’s COROOKKE薯餅、炮蛋燒、八爪魚丸、Crepe
(2)涉谷
涉谷109, Tokyu Hands、宇宙百貨、Three Minutes Happiness、甜品放題、石頭飯

Day 6:22/ 3/ 2009(日)
橫濱(麵包超人館、拉麵館)
(1)橫濱
麵包超人館、拉麵館、g.u.

Day 7:23/ 3/ 2009(一)
吉祥寺井之頭、新宿
(1)吉祥寺
井之頭恩賜公園(櫻花)、三鷹之森宮崎駿博物館、Lattiec 300元店, Satou牛肉球
(2)新宿
01 City:Jill Stuart、Studio Alta(Liz Lisa、Swimmer)、百果園、激安之殿堂(24小時)、Cando100元店

Push~~

PLEASE CHECK PM

有冇打算由淺草坐船去台場
仲有壽司大真係用好多時間排隊
and新宿真係幾什,兩個女仔唔好玩咁夜,人地撩你唔好應同停

請問東京士尼同小涌谷溫泉樂園(Yunessun)入場卷....如果係香港買...邊到會平?

ha ha ...我都係同你同一日飛去東京喎..
不過我就坐ANA...住新宿E-hotel
我同我女朋友一齊去...
有機會的話一齊玩喇...

發新話題